Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Alijevas apie žmoną: „Kai pamačiau Godą, pasaulis apvirto aukštyn kojom“

„Pamačiau tą vyrą ir pagalvojau – kažkas bus. Buvo gana keistas jausmas. Ir jis tapo mano vyru. Meilė trenkė kaip žaibas iš giedro dangaus. Susituokėme iš beprotiškos meilės pačiame jos pike... O ne iš reikalo. O kam laukti, jei esi tikras“, – jau šį pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ savo meilės istoriją papasakos grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė – Alijeva.
Godos Sabutytės ir Rolando Alijevo vestuvių akimirka
Godos Sabutytės ir Rolando Alijevo vestuvių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mano draugai galvojo, kad vesiu paskutinis. Bėgdavau nuo žodžio vestuvės, bet pamačiau Godutę, ir pasaulis apvirto aukštyn kojomis“, – meiliai žvelgdamas į žmoną, su nuo veido nedingstančia šypsena pasakos Godos vyras Rolandas.

Ko gero pirmą kartą gyvenime esu tokia laiminga, prisipažino 24-erių Goda Alijeva.

LNK pranešime spaudai teigiama, kad laidos kūrybinę komandą moteris pakvietė į savo namus. Tiesa, ne Kaune, o Kėdainiuose.  Į jaukų dviejų kambarių butą pačiame miesto Senamiestyje Goda su vyru Rolandu Alijevu ir penkių mėnesių dukryte Tėja įsikėlė vos prieš savaitę. Godos vyras krepšininkas Rolandas šiuo metu žaidžia Kėdainių komandoje „Nevėžis“ , tad , kaip sako pati Goda, ten kur  vyras, ten ir ji su mažyle.

„Ko gero pirmą kartą gyvenime esu tokia laiminga“, – interviu metu prisipažins 24-erių Goda Alijeva. Dainininkė sako nesigailinti asmeninę laisvę, nerūpestingą gyvenimą ir linksmybes, tokias įprastas jos amžiaus merginoms, iškeitusi į šeimyninę laimę.

Interviu metu Goda atvirai papasakos ir apie savo pirmagimės Tėjos atėjimą į šį pasaulį. Godai ir Rolandui tuokiantis visi aptarinėjo įspūdingą dainininkės suknelę ir spėliojo, ar ne apvalėjantį pilvuką ji slepia.

„Tikrai nesilaukiau kai tekėjau. Čia žurnalistai prikalbėjo Tėją“, – kalbas paneigia juokdamasi Goda.

 „Ne žurnalistai, o tu pati, – žmonai prieštaraus vyras Rolandas. – Medaus mėnesio metu Goda vis staipėsi prieš mane ir išpūtusi pilvuką klausinėjo, ar šis jai tinkantis. Grįžome namo, ir po kiek laiko sužinojome, kad tapsime tėvais“, – pasakos Godos Alijevos vyras Rolandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius