Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Paulauskaitė prisipažino per porą mėnesių priaugusi 11 kilogramų

„Aš tave paleidžiu. Tokius žodžius išsiskirdama tariau savo vyrui ir dukters tėvui“, – trečiadienio vakarą LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ atviraus Rosita Paulauskaitė.
Rosita Paulauskaitė
Rosita Paulauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad buvusios legendinės, o neseniai vėl atkurtos grupės „Junior“ lyderė neslėps džiaugsmo, jog beveik prieš metus jos šeima su jūreiviu Romanu Puškariu iširo. Vos prieš metus bulvarinė spauda pranešdama apie legenda tapusios dainininkės R.Paulauskaitės skyrybas iki smulkmenų aprašė jos išgyvenamą skausmą ir širdgėlą. Tačiau laidoje Rosita tikins dabar dėl to nė kiek nesigailinti ir neišgyvenanti. „Drąsiai galiu pasakyti: džiaugiuosi, kad mano šeima iširo. Su buvusiu vyru likome geri draugai, kuriuos vienija nuostabi dukra“, – pasakos Rosita.

Atvirumo R.Paulauskaitė nestokos ir tuomet, kai laidos vedėjai dainininkė Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo paklaus apie sparčiai kintančias kūno formas. Priminsime, praėjusių metų lapkričio mėnesį Rosita dalyvavo Slovakijoje vykusiame pasaulio mėgėjų kūno rengybos ir kultūrizmo čempionate. Moters debiutas buvo itin sėkmingas – „Fitnes Model“ kategorijoje“ ji iškovojo bronzos medalį. 

„Tačiau žinote, išduosiu paslaptį: praėjo vos du mėnesiai, o aš jau priaugau net 11 kilogramų!“ – atviraus R.Paulauskaitė, į studiją atvykusi pasikeitusias kūno formas slėpdama plačiais drabužiais. Moteris tikino dėl priaugtų kilogramų nė kiek nesigraužianti. „Po varžybų kūnas turi pailsėti, pergalių sieksiu ir toliau. Tad atėjus laikui nereikalingų kilogramų atsikratysiu dietomis ir aktyviu sportu“, – pasitikėjimu stebins dainininkė.

Laidos vedėjo V.Cololo paklausta, kokios dietos padeda nesunkiai ir efektyviai atsikratyti papildomų kilogramų, Rosita mielai sutiks pasidalyti paslaptimis – visoms Lietuvos moterims ji išduos paprastą dietą, kurios laikantis kilogramai tiesiog tirpte tirps.

Kokia dieta, pasak Rositos, duoda stulbinamą rezultatą ir kas ją sieja su krepšininku Sauliumi Štombergu, sužinosite trečiadienį laidoje „Žvaigždžių klubas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius