-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruošdamasi iškritimo vakarui „Žvaigždžių duetuose“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė nesutramdė ašarų

Sekmadienį projekto „Žvaigždžių duetai“ porų laukia dar vienas iškritimo vakaras, o įtemptų pasiruošimų metu susikaupusios emocijos kartais prasiveržia ir ašaromis – ypač tada, kai poros pasirinkta daina turi jiems patiems ypač svarbią prasmę.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik / LNK nuotr.

Būtent taip nutiko ir tituluotai gražuolei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei bei Ištvanui Kvikui, kurie sekmadienį atliks legendinę italų dainą „Caruso“ (liet. – „Kol tu buvai šalia“).

Iškritimo vakarui duetai turėjo ruošti pasirodymus tema „Legendos“, tad natūralu, kad daugelis jų rinkosi laiko patikrintas, ne vienos kartos mylėtas dainas ar jų kūrėjus. Tačiau R.E.Mazurevičiūtė ir Ištvanas turėjo ir kitą priežastį – jautri daina abiems priminė neseniai iš gyvenimo pasitraukusius artimuosius.

LNK nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik
LNK nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik

„Kas yra legenda? Tai yra asmuo, kuris yra tavo siekiamybė, pavyzdys tavo gyvenime. Man šia daina asocijuojasi su mano a. a. močiute, kuri nepaisant kliūčių visada siekė savo tikslo“, – dainos pasirinkimą aiškino R.E.Mazurevičiūtė. „Net sirgdama vėžiu ir suprasdama, kad nežinia, kiek jai dar liko laiko, močiutė apsigynė daktaro disertaciją ir tapo habilituota mokslų daktare. Būtent ji man ir yra siekiamybė. Tuo man ši daina ir yra artima“, – po šių žodžių Rūta Elžbieta kalbėti toliau nebegalėjo, kadangi merginos balsą užgniaužė susikaupusius ašaros.

LNK nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik
LNK nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik

Į tokius jautrius partnerės žodžius negalėjo nesureaguoti ir Ištvanas. „Matau, kaip tu verki... aš, kaip vyras, negaliu verkti, tačiau iš mano gyvenimo taip pat neseniai išėjo mano tėvas, labai jaunas žmogus, kuris irgi sirgo. Jis man taip pat buvo mano legenda – jis buvo labai žymus atlikėjas ir visuomeninis atlikėjas“, – kalbėjo Ištvanas.

„Ir mano močiutė... panašiu metu praradau du brangiausius gyvenimo žmones. Bet vis tiek jaučiu, kad jie yra šalia manęs, šalia mūsų. Labai džiaugiuosi, kad lietuviška dainos versija gavo tokį prasmingą tekstą, jis mums labai artimas“, – pridūrė atlikėjas.

„Tikiuosi, kad kiekvienas žmogus, žiūrintis mūsų pasirodymą, galės prisiminti kokį nors žmogų, kuris jo gyvenime užėmė labai svarbią vietą, kuris buvo jo legenda, jo herojus, sektinas pavyzdys“, – kiek nusiraminusi pridūrė R.E.Mazurevičiūtė. „Būkite šalia savo artimųjų. Nepamirškite jiems kasdien pasakyti „myliu“, nes žmogui išeinant, visi pirmiausia gailisi to, kad kartu praleido per mažai laiko“, – partnerę papildė Ištvanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius