Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas atvirai: apie alkoholį ir mintis apie savižudybę

„Faina būdavo savęs gailėti, siųsti artimiesiems ir draugams žinutes, kad vieną dieną aš išeisiu...“, – laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins dainininkas Ruslanas Kirilkinas.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Stop kadras

Išgėręs 2-3 butelius vyno, Ruslanas pasakos kurdavęs scenarijus kaip pasitraukti iš gyvenimo, planuodavo, ką daryti, kad jį surastų puikiai atrodantį.

„Ryte atsikėlęs kvadratine galva su siaubu skaitydavau tai, ko prirašiau būdamas girtas...“, – prisipažins LNK laidoje Ruslanas. 

Stop kadras/Ruslanas Kirilkinas
Stop kadras/Ruslanas Kirilkinas

Ruslanas pasakos, kad palūžo po užpuolimo, kai koncerto Aukštadvaryje metu vienas žiūrovų jį  sužalojo. Baimė vėl būti užpultam, vienatvė ir į Norvegiją emigravusios šeimos ilgesys tik dar labiau pastūmėjo griebtis alkoholio. Nors dainininkas tuomet jau buvo sėkmingai atsikratęs kitos priklausomybės – lošimo ir nustojęs gerti. 

Norvegijoje kartu su Ruslano seserimis ir broliu gyvenanti Ruslano mama. Svetlana netrukus pasiūlė jam atvažiuoti pas juos. Dainininkas pasakos, kad mamos namuose, apsuptas artimųjų, pasijuto geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius