Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė pristatė viešumos vengiantį savo širdies draugą Alvidą Kavaliauską

„Mūsų laida atsinaujino, prigalvojome visokių užduočių, jums teks padirbėti iš peties, iš kojos ir iš liemens“, – šmaikštaudamas šeimas į studiją kvietė į televizijos eterį sugrįžusios laidos „Šeima – jėga“ vedėjas Timūras Augucevičius.
Rūta Lukoševičiūtė, jos dukra Lėja ir vyras Alvidas Kavaliauskas
Rūta Lukoševičiūtė, jos dukra Lėja ir vyras Alvidas Kavaliauskas / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Ne jis vienas bus šmaikštus: žodžių kišenėje neieškos ir TV laidų vedėja, žinomų dainų autorė, dainininkė Rūta Lukoševičiūtė.

Sunku patikėti, tačiau į viešumą Rūtai pavyko išsivilioti širdies draugą – muzikantą, dainų kūrėją ir aranžuotoją, dukrelės Lėjos tėtį Alvidą Kavaliauską. Kaip ji tai padarė, neišduoda.

Paprastai Alvidas viešumos vengia. Rūta šnipšteli: jeigu jam reikia duoti interviu, jaučiasi lyg į krantą ištraukta žuvis. Pasirodymas televizijos žaidime „Šeima – jėga“  Alvidui prilygsta žygdarbiui. Jei ne dukrytė Lėja, kuri yra žaidimo gerbėja, jis kojos į studiją nebūtų kėlęs. Muzikantui kaip ir daugeliui tėvų dukrelės norams atsispirti sunku.

„Mūsų tėtis nedrąsus, žodžių vėjais nelaido. Jei kalba, tai kalba, jei tyli, tai tyli. Tada, kai nori pasakyti ką nors ypač svarbaus, rašo SMS arba žinutę feisbuke“, – televizijos studijoje šmaikštavo Rūta, bet neišdavė, ar kaip tik tokiu būdu Alvidas jai prisipažino meilę.

Atrodo, kad liežuviu Rūta pliauškia už du, tačiau kasas Lėjai pina Alvidas. „Tikrai, tikrai jis, aš nemoku...“ – prisipažino.

Kuo tylenis Alvidas sužavėjo emocijomis trykštančią Rūtą? Kas vairuoja šeimos automobilį? Kada Alvidas pralinksmina mylimą moterį ir kokią stulbinančią naujieną televizijos studijoje išgirdo Rūta?

Išgirsite ir jūs, jei sekmadienį 17.30 val. įsijungsite „Lietuvos ryto“ televiziją ir pažiūrėsite vienintelį šeimų žaidimą „Šeima – jėga“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius