Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė: „Gerai uždirbu, tai kodėl turiu turėti tik vieną vyrą“?

Tokiais žodžiais tarsi kirviu kirto TV laidų vedėja verslininkui Gediminui Juodeikai ir kitiems, laidoje „Valanda su Rūta“ dalyvavusiems žymiems vyrams.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / LNK nuotr.

Audringą Rūtos Mikelkevičiūtės reakciją sukėlė laidos svečiai, kurie gynė pasiturinčius ir po kelias meilužes turinčius vyrus bei bandė įrodyti, kad neištikimybė – normalus reiškinys. „Vyras, uždirbantis didelius pinigus ir turintis statusą visuomenėje, visada savęs klausia: kam man visa tai, jei turiu tik vieną moterį?“ – retoriškai klausė psichologas Tomas Lagūnavičius.

Tokius žodžius studijoje susirinkę vyrai palydėjo audringais plojimais, tačiau suglumo, kai laidos vedėja juokais pyktelėjusi paklausė: „Aš taip pat labai gerai uždirbu, todėl noriu, kad mano automobilyje sėdėtų jaunas žavus jaunuolis. Ar mano uždirbamų pinigų kiekis reiškia, kad galiu turėti ne vieną vyrą, net jei esu ištekėjusi?“ Tačiau tokia mintis susirinkusiems laidos dalyviams vyrams ne itin patiko.

Laidoje „Valanda su Rūta“ buvo klausiama – kur Lietuvoje dingo žmonas ir vaikus mylintys, ištikimi ir atsakingi vyrai, seniau vadinti džentelmenais? Kodėl vis daugiau garsių, išsilavinusių moterų gyvena vienos?

Filmavimo metu Lietuvoje garsios moterys, tokios kaip Vitalija Katunskytė, Donalda Meiželytė, milijonieriaus dukra Renata Paleičikaitė, Eglija Vaitkevičė traukė per dantį susirinkusius vyrus, tuo tarpu šie, filmavimui prasidėjus nestokoję kandumo, laidai įpusėjus žodžių pritrūko.

Vis dėlto vienas laidos dalyvis dailininkas ir TV laidų vedėjas Rimas Valeikis sulaukė didžiulio moterų dėmesio. Tiesa, tik tuomet, kai netikėtai stojo jų pusėn.

Mačo tipo vyrai – agresyvūs blogiukai, turintys daug moterų, dabartinėms moterims ne tik kad nereikalingi, bet ir juokingi! Vyrai, laikai pasikeitė. Būtent todėl Don Kichotas buvo juokingas, nes elgėsi taip, kaip buvo nepriimtina jo laikotarpiui. Taip dabar elgiatės ir jūs!“ – šaukė R.Valeikis. Bet ar ne pačios moterys kaltos, kad šių dienų vyrai tokie?

Žinomų moterų diskusija apie vyrus – spalio mėnesį „Valandoje su Rūta“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius