Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sashą Song scenoje draskė šunys

Dainininkai Sasha Song ir Donatas Baumila-Dūnis patyrė, ką reiškia iš baimės ir adrenalino linkstančios kojos – scenoje jų laukė ne tik žiūrovai, bet ir vilkšuniai.
Sasha Song
Sasha Song / LNK nuotr.

Nei specialios apsaugos, nei aplinkinių pastabos, kad jiems teks susidurti su dresuotais šunimis LNK išbandymų šou „Dainuok, jei gali“ filmavime nenuramino dviejų patyrusių atlikėjų. Jų pasirodymą žiūrovai išvys sekmadienį 19.30.

„Dar niekada taip nebijojau“, – užkulisiuose pasigirdus pustuzinio vilkšunių lojimui vos išstenėjo Sasha Song, pats auginantis nemažą šunį. Jo nė kiek nepaguodė ir laidos vedėja Rimantė Kulvinskytė: „Man tai baisiausia užduotis, kokia tik yra buvusi mūsų šou“.

Tuo tarpu Dūnis išliko šaltakraujiškas. Ir dainuoti jam, kai į vieną ranką įsisegęs pusšimtį kilogramų sveriantis žvėris, o dar du bando pasiekti ant kaklo kabantį masalą – dešreles, sekėsi geriau negu Sashai Song.

Vis dėlto, pasirodymas baigėsi sėkmingai, o laidos dalyviai išmoko seną gerą pamoką: „Bijai vilko – nedalyvauk LNK šou „Dainuok, jei gali“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius