-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugiausiai vairuojančių įžymybių konkurso finale – ir Tina su Ieva Šimukauskiene

LNK laida „Ne vienas kelyje“ visus metus rodė konkursą „Saugiausiai vairuojanti Lietuvos garsenybė“. Žiūrovai stebėjo, kaip vairuoja įvairios garsenybės, kaip joms sekasi kovoti tarpusavyje. Į Rygos poligoną 333 keliavo Algis Ramanauskas-Greitai, Ramūnas Rudokas, Kristina Navickaitė-Tina, Merūnas Vitulskis ir daugybė kitų.
Tina
Tina / LNK nuotr.

Kiekvienas jų Rygoje turėjo išlaikyti sudėtingą egzaminą iš trijų dalių – įveikti tris sudėtingus važiavimo ruožus su slidžiais paviršiais. Daugelis jų gavo barti nuo garsiojo lenktynininko Vytauto Švedo, visi jie gavo ir gerų patarimų ir, žinoma, patyrė daugybę emocijų lenktyniaudami tarpusavyje.

Konkurso pabaigoje rezultatai parodė, kad į superfinalą keliauja Algis Ramanauskas, Kristina Navickaitė-Tina, Ieva Šimukauskienė, Andrejus Zadneprovskis, Merūnas Vitulskis ir pranciškonų kunigas brolis Algis. Tačiau į finalo starto vietą galėjo atvykti ne visi. „Nemuno žiede“ nebuvo abiejų Algių. Taigi, susikovė keturi pretendentai į „Saugiausiai vairuojančios garsenybės“ vardą. Trys automobiliai, trys skirtingos ir klastingos trasos. Jas reikia įveikti ne tik kuo greičiau, bet ir nepaklysti tarp raudonų kūgelių. Garsenybės neslepia, kad taip smarkiai jaudintis iki šiol dar neteko.

Priešstartinis jaudulys – kitoks nei scenoje. Kieno nervai buvo šalčiausi, kas padarė mažiausiai klaidų ir vairavo tiksliausiai – sužinosite laidoje „Ne vienas kelyje“ sekmadienį  17 valandą per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius