Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo vaikinui pasipiršusi Rosita Valančiūtė sulaukė mylimojo ultimatumo: ves, jei ji laimės „Lietuvos balsą“

LNK muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ sekmadienį pasirodys išties drąsi mergina Rosita Valančiūtė, kuri pati pasipiršo savo ilgamečiui draugui. O jis ne iš kelmo spirtas! Iškėlė sąlygas: laimėsi „Lietuvos balsą“ – vesiu. Tad šį vakarą ji ketins žiūrovus užburti savo pasirodymu ir priartėti bent vienu žingsneliu link išsvajotų vedybų.
Rosita Valančiūtė
Rosita Valančiūtė / LNK nuotr.

„Esu iš tų žmonių, kurie nori šeimos. Supratau, kad tai žmogus, su kuriuo noriu praleisti visą gyvenimą ir pasipiršau, – šypsosi projekto dalyvė. – Nupirkau paprastą žieduką, atsiklaupiau ant kelių ir paklausiau: „Bernardai, ar mane vesi?“

Pats Rositos vaikinas teigia, jog buvo maloniai nustebintas tokiu draugės elgesiu: „Atėjo reketavo pasipiršk, pasipiršk, pasipiršk. Ir pati pasipiršo. Labai patiko. Vadinasi ji nori būti su manimi kaip ir aš.“ 

Deja, mergina konkretaus atsakymo iš vaikino nesulaukė iki šiol. Jis tik iškėlė sąlygą: jei ji laimės muzikinį šou – vestuvės bus, jei ne – dar pagalvos. „Apkabino, pabučiavo. Bet dabar laukiu jo žingsnio“, – šypsosi R. Valančiūtė. 

Ar pavyks Rositai užburti „Lietuvos balso“ mokytojus savo pasirodymu? Juk jai tai svarbu ne tik dėl muzikinės karjeros – bet ir išsvajotų vestuvių. Sužinosite jau šį vakarą 19:30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius