Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narė Dangutė Mikutienė abejoja Antano Nedzinsko psichikos būkle

„Nebijokite, nebyliai aš dainuosiu. Ir tų žodžių jūs nei vieno neišgirsit. Nors kas dieną juos šventai kartosiu, bet po šios dainos manęs jau neišvysit“, – tai ištrauka iš Seimo nario Antano Nedzinsko eilėraščio, kurį jis išplatino socialiniame tinklalapyje prieš kelias dienas.
Dangutė Mikutienė
Dangutė Mikutienė / TV3 nuotr.

A.Nedzinsko kūryba privertė išsižioti iš nuostabos ir gerokai sunerimti. Siekdami išsiaiškinti, ką reiškia toks parlamentaro eilėraštis ir ar nereikia Antanui psichologų pagalbos, „Žiūrim, ką turim“ komandos nariai išskubėjo pakalbinti jo kolegų.

„Dieve brangus, na padarė netikras vestuves, bet nereikėtų tokių dalykų rašinėti“, – sakė Seimo etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas. 

Kalbinti parlamentarai pasakojo, kad pagalba Antanui Nedzinskui jau buvo siūloma: „Jo eilės kelia nerimą. Mes klausėme jo, gal pagalbos reikia. Matyt, reikės paklausti dar kartą.“

Dangutė Mikutienė teigia, jog tokios Antano eilės tik įrodo jos siūlymo, kad visi kandidatai į šalies parlamentą tikrintųsi psichiką, reikalingumą.

Paklausta, kaip vertina poetinius Antano sugebėjimus, D.Mikutienė pripažino, kad jam reikėtų medikų pagalbos. „Jam tikrai kažkas negerai, vertėtų susirūpinti ir pasitarti su gydytojais“, – pasiūlymus kolegai dėstė moteris. 

Ar paaiškins A.Nedzinskas, ką reiškia tokios jo eilės? Ir kaip šį paslaptingą eilėraštį interpretuos psichologas?

„Žiūrim, ką turim“ – antradienį, kovo 29-ąją, 20.30 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius