Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys Stasys Brundza liko be vilos Ispanijoje

Seimo nariui, lenktynininkui ir milijonieriui Stasiui Brundzai – sunkūs laikai, praneša LNK laida KK2. Milijonierius pradėjo išparduoti savo turtą.
Audronė ir Stasys Brundzos
Audronė ir Stasys Brundzos / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Dar visai neseniai Stasys Brundza turėjo viską. Buvo žinomas visuomenės veikėjas, turėjo senovinių automobilių kolekciją, gražius namus. Bet kur tuos milijonus dėsi? Į kapus nenusineši. Todėl ponas Stasys nusipirko prabangią vilą Ispanijos pietuose, Marbėjoje. Už šiuos apartamentus sumokėjo net 4 milijonus litų. S.Brundzai tada tai nebuvo labai dideli pinigai.

Kad galėtų raižyti po Viduržemio jūros pakrantę, S.Brundza nusipirko naują „Bentley“. Išskirtinį. Už kelis šimtus tūkstančių eurų.

Naujais namais labiausiai džiaugėsi Stasio žmona Audronė. Kelių šimtų kvadratinių metrų namas ant Viduržemio jūros kranto. Trys miegamieji.  Amžina vasara ir nerūpestingas gyvenimas. Audronė čia Marbėjoje lankydavosi prabangiausiose parduotuvėse ir grožio salonuose. Juk tai kiekvienos Marbėjos ponios kasdienybė.

Žmona nebegali be Ispanijos ir jūros

Ėmė smaugti smarkiai išaugusios bankų palūkanos. Todėl S.Brundza apsisprendė Marbėjos vilą parduoti.

A.Brundzienė taip pamilo Marbėją, kad ten apsigyveno. O Stasys liko čia. Lietuvoje. Tačiau Ispanijoje prasidėjo krizė. Ėmė smaugti smarkiai išaugusios bankų palūkanos. Todėl S.Brundza apsisprendė Marbėjos vilą parduoti.

Verslininkas KK2 žurnalistams aiškina, kad jam ne vieninteliam milijonieriui atėjo sunkūs laikai. Lietuvių Marbėjoje liko vos keli, o ankščiau jų buvo šimtai.

„Čia jaučiami nuosmukio požymiai, daug prabangių parduotuvių užsidarė, matyt, žmonių, tai įperkančių yra šiek tiek mažiau. Bet kainos pasidarė protingos, aptarnavimas pagėrėjęs, kadangi visi klientą gaudo už skvernų“, – KK2 trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK pasakos S.Brundza.

Vilą ant Viduržemio jūros kranto pavyko parduoti greitai. Už 6 milijonus eurų. S.Brundza atidavė skolą bankui ir dar porą milijonų liko. Kad Audronė nepyktų, vyras išnuomojo jai kitus apartamentus. Netoliese, bet mažesnius. Nes žmona taip priprato prie šilto klimato, kad be Ispanijos ir jūros nebegali.

„Kadangi kainos dabar kritę, apartamentų nuoma yra tikrai nelabai didelė, 1500 – 1700 eurų, tokie pinigai, kad galima 1000 metų nuomoti“, – džiaugėsi vilos Marbėjoje atsikratęs S.Brundza.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Stasys Brundza su žmona
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Stasys Brundza su žmona Audrone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius