-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šeimų dainose“ apsilankys pusę metų L.Mikalauskui pasimatymus skyrusios moters vyras!

Kiekvieną savaitgalį muzikiniame TV3 šou „Šeimų dainos“ nešini dovanomis ir su parengtais specialiais pasirodymais atvyksta vis nauji svečiai. Komisija nuolatos sulaukia gardžių „kyšių“ ir liaupsų. Šį šeštadienį išskirtinio dėmesio sulauks ir solidusis komisijos narys Liudas Mikalauskas.
A.Grudytė-Guobienė, Deivis ir Liudas Mikalauskas
A.Grudytė-Guobienė, Deivis ir Liudas Mikalauskas / TV3 nuotr.


Iš šalies atrodantis rimtas vyras netrukus ims raudonuoti, kai „Šeimų dainų“ vedėjai – Agnė Grudytė-Guobienė su Deiviu – paskelbs: „Atskleisime paslaptį. Liudas pusę metų susitikinėjo su ištekėjusia moterimi. Blogiausia yra tai, kad apie tai žinojo tos moters vyras. O dar blogiau – jis šiandien atvyko į mūsų studiją. Įdomu kas dabar bus?“

Studijos svečiai, išgirdę tokias kalbas, nustėro. O štai Liudas gardžiai pasijuokė, kai TV3 muzikiniame projekte išvydo ne ką kitą, o „Šok su manimi“ partnerės Gintarės Slausgalvienės vyrą Tomą.

„Ištekėjusios paslaptingos Liudo moters vyras nepasikuklino, laidoje pasirodė su naminiu vyšnių pyragu ir minatiūriniais šokio bateliais, kurie Liudui turėtų priminti svaigius ,Šok su manimi‘ projekto šokius“, – pasakoja TV3 projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Muzikinio projekto komisijos narys ne tik su dideliu džiaugsmu priims svečius, žiūrovams padainuos jaudinančią dainą, bet ir prisimins kerinčią rumbą.

Be profesionalių šokėjų, šio šeštadienio vakarą 19.00 val. „Šeimų dainose“ pasirodys ir broliai Kučinskai. Jie atvyko ne tik su daina, bet, kaip jau tapo tradicija, su dovanomis. Rimvydas ir Edmundas komisijai atvežė vantas: „Šeimoms šiame projekte karšta kaip pirtelėje. Matyti, kaip juos smagiai ir švelniai peria komisija.“

Neištvėręs tokios jaukios atmosferos Stasys Povilaitis griebsis seno puikaus įpročio – dainuoti.
„Kiek aš galiu čia sėdėt ir kalbėt? Kai visi dainuoja, tai ir aš noriu dainuoti“, – juokėsi maestro.

Karšta pirtis „Šeimų dainų“ dainininkams ir komisijai bus užkurta šeštadienį, balandžio 17 dieną, 19.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius