-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šeimų dainų“ finale griaudės motociklai, blizgės disko kostiumai ir skambės žinomiausi hitai

Jau šio šeštadienio vakarą gegužės 22 dieną TV3 televizijos žiūrovai išrinks dainingiausią šalies šeimyną. Finaliniam vakarui dalyviai ruošėsi ypatingai, todėl komisiją ir laidos gerbėjus stebins ne tik šeimų gausa, studijoje griaudantys motociklai, bet ir spalvingi pasirodymai. Septynios šeimos su didžiausiu nekantrumu laukia „Šeimų dainų“ žiūrovų vertinimo, kuris jiems atneš ne tik pergalę, bet ir TV3 televizijos bei „Iki“ prekybos centro įsteigtą piniginį prizą. Taip pat nugalėtojai bus apdovanoti „Pergalės“ saldumynais ir specialia šeimos fotosesija.
„Šeimų dainų“ dalyviaiValiai-Kizeliai
„Šeimų dainų“ dalyviaiValiai-Kizeliai / TV3 nuotr.

Dėl pirmosios vietos šį šeštadienį 19.00 val. muzikinėje kovoje varžysis „Snow Angel“ iš Kaišiadorių, „UAB sesės“ iš Kauno, Evelinos Sašenko šeimyna iš Rudikių, Šeduikiai arba kitaip „Bratka Band“ iš Kauno, Valiai-Kizeliai atvykę iš Nidos ir Vilniaus, Stoškų šeimyna iš Klaipėdos, Šilutės bei Šiaulių ir „Sare Roma“ kolektyvas iš sostinės.

Dalyvius finale pasitiks lauktos ir nežinomos staigmenos. Viena jų – teisėjos, „Chorų karų“ laimėtojų, šampaninio choro vadovės Danguolės Beinarytės vietą užims muzikologė Zita Kelmickaitė. Kartu su KTU choru „Jaunystė“ į Helsinkį išvykusios „Šeimų dainų“ komisijos narės optimizmą ir gerą nuotaiką su kaupu pakartos ją pavaduojanti Zita ir stebėsis Lietuvos šeimų kūrybiškumu.

Paskutiniam pasirodymui projekte dalyvaujančios šeimynos atidavė visas jėgas ir pasitelkė visas pajėgas. Evelina Sašenko su sesutėmis ne tik atsivežė instrumentų, bet ir tėtį.

„Pasirodo, talentinga trijulė ne tik dainuoja, bet ir groja. Jauniausioji, iš pažiūros gležna „Do Mi Sol“ grupės narė Monika nustebino į studiją atsinešusi kontrabosą“, – pasakoja TV3 projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šeduikiai finale pasirodys su visa gimine, kuri vos tilps į studiją. Jų pasirodymu labai susižavės Zita ir Liudas, tačiau Stasys Povilaitis ims ieškoti klaidų. Ar pavyks jam jų rasti ir kodėl kiti du teisėjai imsis griežtų priemonių prieš Stasio balsavimą, sužinosite jau netrukus.

Valių-Kizelių grupė su Vytauto Kernagio daina „Kabaretas tarp girnų“ privers dainuoti visus aplink, o „Sare Roma“ kolektyvas stengsis ir vėl įtikti maestro Stasiui Povilaičiui atlikdamas jo dainų popuri.

„Ar įmanoma sudainuoti geriau nei pats Stasys Povilaitis?“ – laidos teisėjo klaus „Šeimų dainų“ vedėjas Deivis. Ką į šį klausimą atsakys Stasys ir ar pavyks romams įtikti griežčiausiems vertintojams – žiūrovams, paaiškės jau gegužės 22-ąją 19.00 val.

Stoškai šį kartą stebins ne tik dainavimo subtilybėmis, bet ir kūrybiškumu. Į „Šeimų dainų“ studiją jie atsiveš ne naują narį, o plieninį žirgą – garsiai riaumojantį motociklą. „UAB sesės“ studijos svečius ir laidos žiūrovus akins žibančiais disko apdarais ir linksma užsienio kūrėjų daina „Celebration“, na o „Snow Angels“ šį kartą komisijos taip stipriai nenustebins, tačiau jų likimą dar galės pakeisti gerbėjai, susibūrę šeštadienio vakarą prie TV3 ekranų.

Kas laimės „Šeimų dainas“, sužinosite jau šį šeštadienį gegužės 22 dieną 19.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius