Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji Jevgenija Teliženko nukentėjo nuo kelių gaidelio

Visai neseniai pačiame Jonavos centre į labai nemalonią situaciją pateko seksualioji Lietuvos dainininkė ir visažistė Jevgenija Teliženko.
Jevgenija Teliženko
Jevgenija Teliženko / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 LNK „KK2“

Moteris prisimena, kad pačiame Jonavos centre jos vairuojamam automobiliui kelią užblokavo kita transporto priemonė.

„Vairuotojas nerodydamas jokio posūkio pradėjo apsisukinėti man prieš pat nosį, vos neįvyko avarija, per plauką pavyko išvengti susidūrimo. Jeigu būčiau stabdžiusi, ko gero būtų liūdnai pasibaigę”, – laidoje KK2 šį antradienio vakarą pasakos J. Teliženko.

Jevgenija pasakoja, kad pamačiusi prieš save automobilį suko vairą į dešinę ir nulėkė į pakelę.

„Pasukau vairą į kairę pusę, kad išvengčiau susidūrimo. Išvažiavau į priešingą eismo juostą, pamačiau, kad priešais atvažiuoja dar vienas automobilis, vėl pasukau į dešinę ir taip išvengiau susidūrimo“, – prisimena jaunoji mama.

Asmeninio albumo nuotr./Jevgenija Teliženko
Asmeninio albumo nuotr./Jevgenija Teliženko

Tačiau viso įvykio metu Jevgenija daugiausiai pergyveno dėl savo vos 3 mėnesių dukrytės. Dainininkė sako, kad mažylė labai verkė, ir jai kilo įtarimas, kad kūdikėlis susitrenkė galvytę, todėl į įvykio vietą buvo iškviesta greitoji pagalba.

Tuo tarpu kelią užblokavęs automobilis liko stovėti gatvės viduryje. Jevgenija dar bandė užmegzti kontaktą su pažeidėjų, bet nepavyko, pastarasis, anot Jevgenijos, sunkiai vartė liežuvį.

„Nerišli kalba, išsiplėtę vyzdžiai. Vėliau jis išlipo iš automobilio, kada greitoji atvažiavo, ir ne vieni mes pastebėjom, kad jis buvo apsvaigęs. Greitosios pagalbos vairuotojas taip pat buvo išlipęs ir sakė, kad jis visiškai apsvaigęs“, – prisimena J. Teliženko.

Netrukus į įvykio vietą atvyko policija, kur buvo patikrintas įtariamojo girtumas. „Aš paprašiau prieš tai, kad jie patikrintų alkotesteriu vairuotoją. Jie patikrino taip pat ir mane. Aš pripūčiau nulius, kitas vairuotojas taip pat, bet kraujo ir šlapimo tyrimo jie jam nedarė ir paleido“, – kalbėjo dainininkė.

Tačiau Jevgenija tiki, kad policija objektyviai ištirs bylą, nes jai kilo įtarimų, kad įtariamasis pažeidėjas bando išsisukti. „Nenorėčiau, kad tas vairuotojas apskritai vairuotų, nes kiek žinau, už tokius dalykas atima teises. Kažkaip niekam neįdomu, ar tas vairuotojas buvo apsvaigęs ar ne, viskas numota ranka ir niekas apie tolimesnius veiksmus neinformuoja. Aš nieko nežinau kas vyksta“.

Visą dainininkės Jevgenijos Teliženko auto įvykio istoriją žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2 per LNK.

Asmeninio albumo nuotr./Jevgenija Teliženko
Asmeninio albumo nuotr./Jevgenija Teliženko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius