Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji Toma Vaškevičiūtė ašarodama atvirai: apie ką yra filmas „Kunigo naudą velniai gaudo“

Lapkričio 13-ąją kino ekranus pasieks nauja, juoktis iki ašarų priversianti, kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“. Joje vaidmenis kur garsiausi Lietuvos kino, teatro ir TV serialų aktoriai. Jau ne paslaptis, kad pagrindinį moters vaidmenį filme kurs įstabaus grožio ir talento aktorė Toma Vaškevičiūtė. Ji nepasibodėjo ir atskleidė, apie ką gi iš tiesų yra šis filmas.
Toma Vaškevičiūtė
Toma Vaškevičiūtė / Tautvydo Tarasevičiaus nuotr.

T. Vaškevičiūtės personažas Birutė – dorovinga klebono šeimininkė, meilės ir šilumos norinti senmergė. Toma sako, kad šis personažas ją įkvėpia ir žavi. Nepaisant to, ji pripažįsta, kad norint gerai atlikti savo darbą tenka sunkiai paplušėti.

„Su malonumu priimu vidinius ir išorinius pasikeitimus kuriant vaidmenį. Man svarbi kūrybinė laisvė, drąsa ir galimybės šias savybes auginti. Pati labai vertinu aktores, kurios nebijo būti kitokios – ne tobulos, ne pagal standartus“, – apie savo vaidmenį netrukus pasirodysiančiame filme pasakojo aktorė.

Stop kadras/Toma Vaškevičiūtė
Stop kadras/Toma Vaškevičiūtė

Daugelis žiūrovų, kuriems teko matyti T.Vaškevičiūtės atliekamus vaidmenis, yra įpratę ją matyti elegantišką, pasitempusią, visuomet dailiai apsirengusią. Tačiau kriminalinėje komedijoje „Kunigo naudą velniai gaudo“ ją išvysime kitokią. Tikrą kaimo moterį, tvirtą, nekreipiančią dėmesio į aprangą ir gerokai stačiokiško būdo

„Žinoma, būna akimirkų, kai norisi būti gražiai, bet šį troškimą galiu išnaudoti kitur. Tikrasis grožis kine ar teatre gimsta ne vien dėl tobulo vaizdo. Labai svarbu atskleisti temą ir papasakoti apie žmogų pasitelkus visas įmanomas priemones“, – atskleidė T. Vaškevičiūtė.

Birutė filme yra beviltiškai įsimylėjusi pagrindinį personažą Remigutį (akt.M. Papinigis). Ji laukia jo grįžtant iš miesto ir tikisi, kad pagaliau pora galės kelti vestuves. Tačiau Remigutis susisaistyti nė kiek nenori ir vis stengiasi išsisukti iš nepatogios padėties. Filme žiūrovai išvys, ar pasiseks Birutei pasiekti savo tikslą ir supančioti Remigutį.

„Birutės personažui turėjau daug fantazijų, norėjau dar radikalesnių pasikeitimų, bet tai, matyt, nesutapo su visos didelės komandos koncepcija“, – paslaptingai sako aktorė.

Na, o paklausta, tai visgi apie ką jos akimis yra šis filmas, Toma griebėsi kameros ir kvatodama išklojo visa tiesą. Pasižiūrėkite vaizdo įrašą ir patys tai išgirskite, apie ką, anot Tomos, filmas yra:

Tomutės versija apie ką yra filmas!#KNVG

Posted by KUNIGO NAUDĄ VELNIAI GAUDO on 2015 m. rugsėjo 14 d.

Daugiau juokingų kadrų ir įspūdingų vaizdo įrašų rasite oficialioje filmo „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius