Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Kas nori nužudyti Mią?“ vaidins ir Nijolė Pareigytė

Karščiausia naujiena iš nepaliekančio abejingų serialo „Kas nori nužudyti Mią?“ filmavimo aikštelės: pastaruoju metu čia pradėjo dirbti populiariosios grupės „69 danguje“ narė ir naujausio TV3 vasaros projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja Nijolė Pareigytė.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Filmavimo aikštelėje Nijolė pasirodo jau pusę devynių ryto. Kol grimo meistrė pudruoja skruostus, Nijolė susikaupusi skaito scenarijų. Po valandėlės ji jau stovi prieš kameras ir neužsikirsdama pyškina tekstą. Akivaizdu, kad vaidinti seriale Nijolei ne tik patinka, bet ir tinka!

„Mes su Mia esame draugės ne tik pagal scenarijų, bet ir gyvenime. Todėl vaidindamos vis nukrypstame nuo mums sukurto teksto, – juokiasi N.Pareigytė. – Kaskart pagaunu save panirusią į apmąstymus, ką iš tikrųjų pasakyčiau, kaip pasielgčiau vienoje ar kitoje aprašytoje situacijoje. Vaidinti save nejuokinga. Labai įdomu, bet labai sunku. Vis dirsteliu, kaip reaguoja Saulius Balandis. Bet jis toks ramus... Mačiau labiau patrakusių režisierių.“

Tai jau ne pirmas vaidmuo seriale, Nijolei pasiūlytas prodiuserių kompanijos „Videometra“.

„Mane kvietė vaidinti ir ekologiniame seriale „Kelias namo“, kuris neseniai rodytas per TV3. Deja, dėl mokslų – magistrinio darbo gynimo – negalėjau pasiūlymo priimti. Bet nuo ekologijos nepabėgsi – dabar dirbsiu TV3 laidoje „Ūkininkas ieško žmonos“, o ten ir ekologiniai ūkiai, ir ekologiniai šašlykai“, – juokiasi N.Pareigytė.

Nijolė pati stebisi, jog televiziniai darbai staiga pasipylė lyg iš gausybės rago.

„Naujųjų išvakarėse per radiją skaitė horoskopus metams. Ingrida Martinkėnaitė kaip tik važiavo mašina ir klausėsi, o paskui paskambino man ir sako: „Šauliui 2011 metai bus tokie, kad geresnių kažin ar sulauksi. Keisis darbo komanda, bus labai daug produktyvių pasiūlymų.“ Tai štai ir prasidėjo – vavaviva, kiek darbų“, – šypsosi Nijolė.

Kas jai, atsidūrusiai prieš kameras, baisiausia?

„Nuvilti žmones, nepateisinti lūkesčių“, – sako N.Pareigytė. O ar nebuvo baisu imtis vaidmens seriale, kurio pavadinime yra žodis „nužudyti“? „Iš pradžių išsigandau – kas čia nori nužudyti Mią? Nesmagu galvoje nešiotis mintį, kad tavo draugę kažkas mėgina „nukokošinti“. Bet paskui nusiraminau – Mios šiame seriale yra daug, jos gyvenimas kaip ant delno. Kam nors jai kenkti šiuo metu būtų pernelyg pavojinga. Tikiuosi, Mia gyvens, – šypsosi N.Pareigytė, gyvenime savo kailiu nepatyrusi maniakiškų persekiojimų, grasinimų. – Mus persekioja tik žurnalistai, ne maniakai. Bet dėl visa ko nusispjausiu per petį... Tiesa ta, kad tikrai neturime savo asmeninio gyvenimo. Šitame versle amžinai esi kieno nors stebima: nenuslėpsi nei skandalo, nei meilės istorijos. Beje, seriale mano personažas susižavi detektyvu, tai čia dar visko gali būti...“

„Kas nori nužudyti Mią?“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20 val. per TV3, o nuo gegužės 30 dienos 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius