Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Moterys meluoja geriau“ E.Užaitės herojės kūdikį vaidina net 4 vaikai!

Kino pasaulyje pripažįstama, kad sudėtingiausia filmuoti gyvūnus ir vaikus. Tiek vieni, tiek kiti – neprognozuojami, todėl būtina pasirūpinti jų dubleriais. Kalbama, kad keturkojį vokiečių televizijos herojų komisarą Reksą vaidina net 5 skirtingų charakterių vilkšuniai. O štai populiariausio lietuviško TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ kūdikėlį Nojų jau dabar įkūnija keturi vaikai ir tai, ko gero, dar ne pabaiga, nes pagal scenarijų kūdikiai auga greičiau nei realybėje.
Serialo „Moterys meluoja geriau“ scena
Serialo „Moterys meluoja geriau“ scena / TV3 nuotr.

TV3 serialo Moterys meluoja geriau” gerbėjai dažnai pateikia tą patį klausimą: „Kas vaidina Editos Užaitės herojės Kristinos vaikelį?” Versijų buvo keliama įvairių, spėliota, kad mažylį Nojų įkūnija aktorės Gintarės Latvėnaitės jaunesnysis sūnus arba kas nors iš kūrybinės grupės narių vaikų, gal net vaikaičių. O kaip yra iš tikrųjų? 

Serialo režisieriaus asistentė Viktorija Savickaja atskleidžia kortas: „Ne, tai ne aktorių ir ne kūrybinės grupės atžala. Kūdikių, kurie galėtų dalyvauti filmavimuose, ieškojome visur: platinome skelbimus internete, klausinėjome pažįstamų. Kadangi E.Užaitės herojės vaikelis pagal scenarijų – dar visai mažas, jo lytis mums nebuvo svarbi. Ir taip jau atsitiko, kad Lentvaryje radome šiam vaidmeniui tris mergaites – Austėją bei dvynukes Viktoriją ir Anastasiją, o Gargžduose – berniuką Manfredą.“ Jis šiuo metu rodomas Palangoje nufilmuotose serialo „Moterys meluoja geriau” scenose.

V.Savickaja juokiasi, kad jis savo darbą atliko tobulai: „Girdžiu, vienoje serijoje verkia vaikas. Manau, greičiausiai montaže garsą atitinkamą parinko, bet pasižiūriu įdėmiau – Manfredas vežimėlyje rankelėmis tabaluoja, E.Užaitės akys – stačios. Vadinasi, iš tikrųjų verkia! Nors šiaip jis buvo labai geras vaikas, per vasaros filmavimus pajūryje visiškai nekėlė rūpesčių.“

Seriale „Moterys meluoja geriau“ Kristinos vyrai vedžiojami už nosies – neatskleidžiama tikroji tiesa, su kuriuo mylimuoju ji susilaukė vaikelio. Tačiau kūrybinė grupė šypsosi, kad Manfredo įkūnijamas kūdikėlis labiausiai tiktų Vytauto Šapranausko personažui Pauliui, mat Palangoje filmuodamasis mažylis su šiuo aktoriumi sutarė kuo puikiausiai ir jo pakalbintas visada pražysdavo nuostabia vaikiška šypsena. 

Ar iš pirmo žvilgsnio atskirtumėte, kada vežimėlyje supamas Manfredas, o kada lentvariškės mergaitės Austėja, Viktorija ir Anastasija? Pamėginkite įspėti žiūrėdami serialą „Moterys meluoja geriau“ pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.10 val. tik per TV3!  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius