Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seriale „Svetimi“ po pertraukos pasirodys Gabrielė Bartkutė

Nuo vasario 8 dienos populiarųjį serialą „Moterys meluoja geriau“ pakeis antroji TV3 žiūrovų jau pamėgtos trilogijos dalis „Svetimi“. „Nemylimų“ tęsinyje grįš mėgstami herojai ir jų istorijos bei pasirodys naujų veidų. Vienas jų – Gabrielė Bartkutė.
Gabrielė Bartkutė
Gabrielė Bartkutė / TV3 nuotr.

Jauna, veikli, žavi moteris nepabūgo nei filmavimo kamerų, nei viską nuolat sekančių kūrybinės grupės akių ir prisipažįsta, kad šios virtuvės jau yra pasiilgusi.

„Seriale pirmąsyk teko vaidinti dar studijuojant aktoriniame ir dirbant Kauno valstybiniame akademiniame dramos teatre. Tada man buvo gal 22-eji. Nesu skaičiavusi, keliuose serialuose yra tekę kurti vaidmenis. Gal net ir ne visus prisiminčiau, nes vaidmenys buvo labai skirtingi. Aktorės sugebėjimus naudoju iki šiol, nes mano kasdienė veikla – televizija, renginiai be to neapsieitų. Gavusi pasiūlymą vaidinti „Svetimuose“, ilgai nedvejojau. Tiesiog jaučiuosi pasiilgusi pačios kūrybinės virtuvės, komandinio darbo, improvizacijos ir netikėtumų, kurie neišvengiami per filmavimą“, – pasakoja G. Bartkutė.

Netrukus prasidėsiančiame TV3 seriale buvusi televizijos laidų vedėja atliks geros, sąžiningos vaikų teatro režisierės Melitos vaidmenį. Paklausta, ar jos personažas panašus į tikrąją Gabrielę, aktorė prisipažįsta: „Bent jau kol kas toje Melitoje, kurią pažinau iš scenarijaus, iš tiesų yra labai daug manęs. Aš labai myliu vaikus. Draugų šeimų susiėjimuose mielai su jų vaikais užsiimame bendra veikla – žaidimais ar įvairiomis staigmenomis. Be to, kaip ir Melita, esu idealistė.“

G. Bartkutė džiaugiasi ne tik nauju vaidmeniu, bet ir nauja komanda bei scenarijaus paslaptimis.

„Serialą „Svetimi“ kurianti komanda kartu yra praleidusi daugybę valandų ir nemažai patyrusi. Aš dar tik pradedu įsilieti į jų gretas. Įdomu, kokius siužeto vingius yra numatęs scenarijaus autorius Edvinas Kalėda, nes, kiek pastebiu, istorija, skirta televizijai, nuo paties autoriaus knygos šiek tiek skiriasi“, – sako Gabrielė.

„Nemylimų“ tęsinys „Svetimi“ su pamėgtais ir naujais aktoriais – nuo vasario 8 dienos 21.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius