Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Kelias namo“ aktoriui tenka mokytis ir lotynų kalbos

Vasario 3-iąją 19.10 val. TV3 eteryje bus pradėtas rodyti naujas serialas „Kelias namo“. Jame į meilės trikampį, o kartu ir į nacionalinio parko intrigas įsisuks aktoriaus Šarūno Banevičiaus personažas Gintas, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Šarūnas Banevičius
Šarūnas Banevičius / TV3 nuotr.

Š.Banevičius, įkūnijęs herojų, kuris zylutės nenuskriaus, pajuto, kad ir gyvenime tampa vis draugiškesnis gamtai.

Jau ne pirmame televizijos filme vaidinantis Š.Banevičius tikina, kad tokių metamorfozių, kokias patiria pastaruoju metu, nė negalėjo tikėtis. „Jei man kas nors prieš 5 metus būtų pasakęs, kad įkūnysiu gerą jaunuolį, lakstysiu po miškus ir gelbėsiu išbadėjusius žvėrelius, būčiau atsakęs nemandagiai. Juk anksčiau vaidinau tik neigiamus personažus“, – šypsojosi aktorius.

„Niekada nevaidinu to, ko manyje nėra. Vadinasi, jei čia vaidinu, tai ir tam tikro naivumo, ir jaunatviško maksimalizmo man nestinga. Gal tik drąsos tiek neturiu, kiek mano kuriamas personažas. Jis tikisi pakeisti pasaulį. Labai smagu tokius žmones vaidinti, nes realiai jų nėra, – teigia Š.Banevičius, kuriam tenka mokytis ne tik scenarijų, bet ir lotyniškų žodžių. – Jau žinau, kad  lophodermium pinastri – pušų spygliakritis.“

Gal, susigyvenęs su personažu, ir ekologijos idėjas aktorius prisijaukino? „Tikrai nebuvau iš tokių, kurie rūšiuoja šiukšles ir nerimauja dėl visuotinio atšilimo. Bet tik dėl informacijos stokos. Dabar mano požiūris pasikeitė. Anksčiau buvau įsitikinęs, kad niekas manęs nenuvarytų žiemą į mišką, bet, žiūrėk, per didžiausius šalčius važiuoju, vežu maistą žvėrims ir paukščiams“, – sako serialo apie ekologiją aktorius.

Seriale „Kelias namo“ vaidmenis kuria ir aktoriai Liubomiras Laucevičius, Nijolė Narmontaitė, Adrija Čepaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Dalia Morozovaitė, Saulius Balandis, Mindaugas Capas, Tomas Erbrėderis, Judita Zareckaitė ir kiti.

„Kelias namo“ – nuo vasario 3 dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius