Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Kriminalistai“ aktorius Rimantas Bagdzevičius: „Herojui prašiau šuniuko ir šlepečių, bet neleido“

Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktoriaus Rimanto Bagdzevičiaus gerbėjai jau vasario pabaigoje jį išvys naujausiame LNK seriale „Kriminalistai“, kuris statomas pagal didelio populiarumo sulaukusio to paties pavadinimo lenkų serialo versiją. Smurtinių nusikaltimų tyrimų skyriaus viršininką Ričardą Gradulį vaidinantis R.Bagdzevičius šypsosi, kad savo veikėjui svajojo suteikti saloninio žanro detalių, tačiau kūrėjai jo fantazijoms apkarpė sparnus.
Rimantas Bagdzevičius
Rimantas Bagdzevičius / LNK nuotr.

„Siekiau, kad mano herojus – smurtinių nusikaltimų skyriaus viršininkas, kietas pareigūnas – būtų šiek tiek kitoks nei įprastai būna tokie veikėjai. Norėjau, kad jis su savimi nešiotųsi mažą  šuniuką arba darbo kabinete avėtų šlepetes. Bet režisierius neleido, nes šis serialas kuriamas pagal lenkų scenarijų, o jų personažas – ne iš tokių. Dėl to R.Gradulis ėmė skirti dėmesį orchidėjoms. Man atrodo, labai gražu – rūpintis gėlėmis“, – šypsosi R.Bagdzevičius.

Vieną pagrindinių vaidmenų „Kriminalistuose“ kuriančiam aktoriui patinka, kad šis detektyvinis serialas filmuojamas kaip kinas. „Ir su režisieriumi Alvydu Šlepiku visada malonu susitikti darbo aikštelėje, tikiu jo profesionalumu. Visa kūrybinė kompanija – gana talentinga. Žinoma, mano talentui neprilygsta, bet ką darysi“, – juokiasi R.Bagdzevičius.

Jo personažas seriale iša pavaldinių griežtai reikalaus greito ir efektyvaus bylų tyrimo. R.Gradulis savo kabinete ne kartą kumščiu trankys per stalą, tačiau čia neretai apsilankanti žavi prokurorė paskleis ir moteriškų kerų. Ar žiūrovai gali tikėtis aistringo romano? „Žinau, kad jausmingų scenų bus, tik nežinau, ar su manimi. Bet tikiuosi, kad lenkai – geri scenaristai“, – šmaikštauja aktorius.

Naujos kokybės lietuviškas, detektyvinis serialas „Kriminalistai“ – jau vasario pabaigoje, tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius