-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Naisių vasara“ kūrėjus persekiojo bildukas

Artėjant Kūčių vakarui, mistiškiausiam žiemos metui, TV3 serialo „Naisių vasara“ kūrėjai prisiminė keistus šios vasaros įvykius. Daug kas iki šiol tiki, kad kūrybinėmis dirbtuvėmis virtusioje buvusioje kolūkio valgykloje šeimininkavo bildukas.
Almantas Vaišnys (Giedrius)
Almantas Vaišnys (Giedrius) / TV3 nuotr.

O keistų nesusipratimų netrūko. Kūrybinė grupė netrukus ėmė manyti, kad jų dirbtuvėmis virtusiame pastate apsigyveno bildukas.

„Ten, kur įsikūrėme, kadaise buvo to kaimo kolūkio valgykla. Patalpos jau keleri metai buvo nenaudojamos. Nuo stalų nubraukę dulkes išsidėliojome kompiuterius, grimo priemones, sukabinome aktorių kostiumus ir pradėjome dirbti, – prisimena sausio 4 dieną startuosiantis TV3 serialo „Naisių vasara“ vykdantysis prodiuseris Povilas Skaisgirys. – Tačiau iš pažiūros rami ir apleista vieta netrukus ėmė kelti dvejopus įspūdžius.“

Netrukus kūrybinės grupės nariai ėmė pasigesti smulkių daiktų: tušinukų, užrašų knygelių. Jie dingdavo kaip į vandenį. Ir nebeatsirasdavo. „Naisių vasaros“ kūrėjai vagystėmis netruko apkaltinti buvusioje valgykloje gyvenantį bilduką, kai kas net ėmė kaimo žmonių klausinėti, ar ten kas nors blogo nenutikę. „Apmaudžiausia, kad visi šie bilduko pokštai per mėnesį „suvalgydavo“ ne tokią jau mažą serialui skirto biudžeto dalį“, – liūdnai šypsosi už finansinę serialo dalį atsakingas P. Skaisgirys.

Kartą bildukas iš tiesų nejuokais visus išgąsdino. Anksti ryte į darbą atėję aktoriai kūrybinėse dirbtuvėse rado ant stalo padėtą seną aprūdijusią peleninę ir joje užgesintą cigaretę.

„Šis įvykis tikrai privertė susimąstyti, kas iš tiesų čia dedasi. Mat raktus nuo pastato turėjau tik aš vienintelis, be to, šiose patalpose niekas nerūkė per visą filmavimo laiką, ir dar ta aprūdijusi peleninė, – trauko pečiais P. Skaisgirys. – Tada nejuokais galvojome, kad tą patalpą reikėtų pašventinti.“

Ir čia dar ne visi nuotykiai, susiję su bilduku. Kiek vėliau išsikalbėję serialo aktoriai išsiaiškino dar vieną dalyką. Ilgiau pabuvę kūrybinėse dirbtuvėse imdavo sapnuoti keistus sapnus.

„Įdomu tai, kad visų sapnai būdavo panašūs, o jų veikėjai – kolegos, serialo aktoriai, – prisimena aktorė Agnė Gruodytė, kuriai seriale teko taip pat mistiškus ir pranašiškus sapnus sapnuojančios Eli vaidmuo. – Nežinau, ar tai susiję su tuo bilduku, ar ne, tačiau šis patyrimas tikrai nepaprastas.“

Mistiški įvykiai „Naisių vasaroje“ – nuo sausio 4 dienos pirmadieniais-penktadieniais 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius