Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Serialo „Pagrindinis įkaltis“ herojės kaktomuša su automobiliu: ir seriale, ir gyvenime

Nuo birželio 30-osios TV3 žiūrovai ketvirtadienio vakarus leidžia su nauju kultiniu serialu „Pagrindinis įkaltis“. Aktorei Danai Delany, puikiai pažįstamai iš serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“, prieš pradedant filmuotis „Pagrindinio įkalčio“ serijose teko patirti net du įsimintinus išgyvenimus: iš didmiesčio persikelti į mažiausią Amerikos valstiją – Rod Ailandą ir kaip medicinos serialo herojei – patirti automobilio avariją.
Dan Delany
Dan Delany / TV3 nuotr.

D. Delany įkūnijama Megan Hant – perspektyvi neurochirurgijos specialistė, kurios gyvenimas dėl automobilio avarijos pasikeičia amžiams. Aktorė prieš pat serialo filmavimą neišvengė eismo įvykio ir tikrovėje. „Mano automobilį tiesiog taranavo autobusas. Aš savo mašiną tegalėjau atiduoti į metalo laužą. Man lūžo du pirštai ir patyriau smegenų sutrenkimą“, – prisimena aktorė.

Po fizinių traumų D. Delany patyrė ir emociškai sunkų išbandymą – persikraustymą į mažiausią JAV valstiją. „Tai tikrai nebuvo mano pasirinkimas – tokio amžiaus moteriai, kaip aš, kraustymasis į tolimą miestelį tampa dideliu iššūkiu. Aš tikėjausi Los Andželo, Niujorko ar bet kurio kito didmiesčio“, – prispažįsta aktorė.

„Tiesa, čia ilgiau pagyvenusi pasijutau lyg namie. Providensas – miestas, kuriame filmuojamas „Pagrindinis įkaltis“, – labai svetingas. Čia maži mokesčiai, mieli žmonės ir pati skaniausia pica“, – džiaugiasi aktorė.

Nors puikiai atrodančios aktorės neišvysime kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ septintajame sezone, kiekvieną ketvirtadienį TV3 rodys, kaip D. Delany herojė, tirdama žmogaus kūną, randa slapčiausius nusikaltimų įkalčius ir sumaniai atskleidžia sukrečiančias detales seriale „Pagrindinis įkaltis“.

Moteriškasis „Daktaras Hausas“ – serialas „Pagrindinis įkaltis“ – ketvirtadieniais 22.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius