-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Serialo „Pasmerkti 2“ žvaigždė Karina Stungytė: „Nusimesti drabužius – aktoriaus darbo dalis“

Jaunosios kartos aktorė Karina Stungytė – tikras atradimas tiek televizijos prodiuseriams, tiek teatro režisieriams. Įspūdinga išvaizda, sodrus balso tonas, elegantiškos manieros ir neeilinis sugebėjimas įsikūnyti į pačius įvairiausius personažus – tokį įspūdį palieka Karina. Ją nuo šio rudens dažnai matys TV3 televizijos žiūrovai – populiariosios trilogijos „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ tęsinyje – seriale „Pasmerkti 2“.
Karina Stungytė
Karina Stungytė / TV3 nuotr.

Mergina per savo karjerą spėjo sukurti daug įvairių vaidmenų. „Daugelio aktorių siekiamybė – nebūti nišiniam, t.y. būti tinkamam įvairiems vaidmenims – naivuolės provincialės, fatališkos moters, šaltakraujės žudikės. Man labai džiugu, jog iki dabar viskas taip ir klostosi – lyg šiol mano sukurtieji vaidmenys yra iš tiesų labai skirtingi“, – sako Karina.

TV3 nuotr./Karina Stungytė
TV3 nuotr./Karina Stungytė

Tai patvirtina jos biografija. Prodiuserių kompanijos „Videometra“ kurtame seriale „Be namų“ ji įkūnijo geraširdę vaikų namų auklėtoją, lapkritį kino teatruose pasirodysiančiame kino filme „Moterys meluoja geriau“ ji taps įžūlia ir ambicinga vedusio vyro meiluže, o to paties pavadinimo seriale ji – romantiška svajoklė. Naujojo TV3 sezono premjeroje – seriale „Pasmerkti 2“ − Karina įsijaus į kerštingos ir pavojingos tėvo netekusios dukros asmenybę.

Nors bučiniai, glamonės, atviros scenos daugeliui Lietuvos aktorių vis dar yra tabu, Karina sako, kad susikaustyti filmuojant pikantiškus epizodus jai yra svetima: „Nors realiame gyvenime nesu išsišokėlė, vaidindama galiu įsijausti į bet kokią emociją. Galiu draskyti akis, galiu nusimesti drabužius, galiu „priverkti“ upę. Nesakau, jog tai lengva, tačiau tai yra aktoriaus darbas. Ir jei režisierius tavimi pasitiki, tu turi dėti visas pastangas, kad jo viziją įgyvendintum.“

Vaidmuo vienoje laukiamiausių naujojo TV3 sezono premjerų – kultinės Edvino Kalėdos trilogijos „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ tęsinyje „Pasmerkti 2“ Karinai – ypač svarbus. Mergina tikina nenorinti nuvilti garsiojo rašytojo, kuris jaunajai aktorei yra patikėjęs ne vieną vaidmenį.

Pasiteiravus vieno skaitomiausių savosios kartos lietuvių rašytojo, scenaristo E.Kalėdos apie darbą su Karina, šis negaili gerų žodžių: „Ji labai organiška, pareiginga ir kūrybinga. Jeigu kalbėsime apie kino filmą „Moterys meluoja geriau“, Karinos patarimai labai padėjo kuriant jos personažą. Susijungė vyriška fantazija su moteriška intuicija“, – sako šypsodamasis romantinės komedijos „Moterys meluoja geriau“ ir to paties pavadinimo serialo scenarijaus autorius.

O kokia K.Stungytė bus naujojo TV3 sezono seriale „Pasmerkti 2“? „Nenuspėjama, paslaptinga ir pavojinga. Klasta ir sumanumas – jos ginklai, o keršto troškimas – pagrindinis tikslas bei varomoji jėga“, – intriguoja E.Kalėda.

Kultinės trilogijos „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ tęsinys „Pasmerkti 2“ – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius