Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „Šok su manimi“ Ž.Šilgalio žmona iškels pavydo sceną

Nenumaldomai artėjanti šio šeštadienio populiaraus TV3 projekto „Šok su manimi“ transliacija bus linksma, nenuspėjama ir nepaliekanti abejingų. Tiesioginiame TV3 eteryje „Šok su manimi“ poros pradės teminių pasirodymų vakarus. Pirmasis iššūkis – kino filmai. Visą šią savaitę projekto dalyviai neriasi iš kailio, kad TV3 žiūrovams ir reikliai komisijai parengtų nepamirštamus pasirodymus. Mat šį kartą susumavus dviejų laidų rezultatus viena pora bus priversta palikti projektą.
Žilvinas Šilgalis
Žilvinas Šilgalis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Seimo narys Žilvinas Šilgalis su partnere Karina Jeremian pasirinko senąją tarybinę klasiką, filmą „Briliantinė ranka“. Pasak politiko, šeštadienio „Šok su manimi“ eteryje ant parketo pasirodys ir jo žmona. „Manęs dažnai klausia, kaip žmona reaguoja į mano dalyvavimą projekte, taigi šį kartą žiūrovams ir parodysiu, kokių pavydo scenų ji man gali iškelti“, – juokiasi Žilvinas.

TV3 žiūrovų vyrų ir moterų širdis priversti plakti greičiau žada net kelios poros, pasirinkusios filmus, kurių veikėjai gelbsti pasaulį, kovoja su niekdariais ir kaunasi dėl amžinos meilės. Eglės Jackaitės ir Tado Rimgailos pora pasirinko nenugalimojo Džeimso Bondo filmus. Praėjusios transliacijos metu seksuali Eglės apranga sukėlė tikrą apkalbų bangą ne tik tarp komisijos narių, bet ir projekto „Šok su manimi“ užkulisiuose. Ar ir šį kartą aktorė pasinaudos seksualumo koziriu?

„Po praeitos laidos sulaukiau daug pažįstamų ir nepažįstamų vyrų skambučių, jie man pradėjo žadėti kalnus aukso. Vakarėlyje po transliacijos ne vienas sakė, kad neteko žado išvydęs mane su tomis prisegtomis kojinėmis, vienas net siūlėsi mašiną bet kada sutaisyti, – juokiasi charizmatiškoji aktorė. – Šį kartą būsiu nepasiekiamoji Džeimso Bondo mergina ir manau, kad slaptuoju seksualumo ginklu teks pasinaudoti. Ir ne tik tam, kad suviliočiau Bondą.“

Įdomią improvizaciją TV3 projekte „Šok su manimi“ rengia Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora. Visuomet netikėtais sprendimais stebinantys dalyviai pasirinko meilės sceną iš filmo „Mulen Ružas“.

Daugiau nei penkis filmus peržiūrėjusi Aisčio Mickevičiaus ir Viktorija Kunauskaitė pora pasirinko „12 kėdžių“ interpretaciją su žaviuoju Ostapu Benderiu. O pirmą vietą praėjusį šeštadienį užėmusios projekto naujokės Eglė Straleckaitė seksualusis partneris Martynas Malakauskas virs džiunglių karaliumi Tarzanu.

Nenuspėjamas, karštas ir linksmas TV3 projekto „Šok su manimi“ vakaras jau šeštadienį 19 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius