-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio „Šok su manimi“ programoje – N. Šulijos astrologinės prognozės ir J. Jurkutės bei V. Šapranausko nindzių šou!

Jau šeštadienį 19.00 val. tiesioginėje TV3 projekto „Šok su manimi“ transliacijoje – nauji netikėti svečių ir laidos dalyvių pasirodymai.
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

Populiariausios šokių laidos vedėjai ir vėl žiūrovus stebins kūrybiška išmone. Šį kartą jie taps nindzėmis ir kartu su šokių grupės „Palangos vėtrungė“ šokėjais atliks specialų laidos atidarymo šokį. Visi „Šok su manimi“ dalyviai spalio 9-osios vakarą kovos dėl išlikimo ir parodys dar nematytus šokius iš dešimties šokių programos. Vienoms poroms tenka repetuoti lėto valso žingsnelius, kitoms fokstroto, tango ar čia čia čia. Žaismingus ir jausmingus porų pasirodymus jau visai netrukus vertins Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė, baleto artistė Elena Jodikaitė ir TV3 Žinių oro prognozių skelbėjas Naglis Šulija.

Choreografijos pamokas vedanti Elena į šokių projekto komisijos kėdę sėda gerai pasiruošusi.

„Esu svarstyklės, todėl visada pasveriu kas blogai kas gerai ir mėgstu, kai nugali tiesa. Stebėdama poras, ne visada sutinku su Jurijumi ir tikrai pareiškiu savo nuomonę, bet vien tik tam, kad dalyviai tobulėtų. Aš esu dirbusi su daugeliu profesionalų, kurie šoka šiame projekte. Jie žino, kad darbe, repeticijose esu ,vrėdna‘. Tikrai nemanau, kad tie, kurie būna įvertinti dešimtukais, yra to verti. Aš pasistengsiu būti teisinga, nes žiūrovas viską mato, net ir tai – ar komisija sako tiesą“, – šypsosi Elena.
Naglis Šulija taip pat ruošiasi. Paprašęs visų šokėjų gimimo datų, astrologas ir sinoptikas bandys įžvelgti ką jiems sako žvaigždės.

„Pats esu nemenką laiko dalį praleidęs šokių repeticijos salėje. Laida apie šokius, todėl ir mes kalbėsim, aišku, apie tai, bet vis dėlto įdomu dirstelėti ką sako žvaigždės“, – „Šok su manimi“ tiesioginei transliacijai ruošiasi Naglis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius