Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį penktadienį paaiškės, kas pateks į „Misis Lietuva 2010“ finalą

Šį penktadienį „Misis Lietuva“ žiūrovai išvys pagrindinį moterų dvyliktuką, kuris paklius į didįjį televizijos dienoraščio finalą - „Misis Lietuva 2010“. Tarp finalininkių – trys anksčiau dalyvių išbalsuotos konkurentės. Šioje laidoje žiūrovus nustebins ir netikėtas Danos Kuncevičiūtės akibrokštas, supykdęs kone visas pretendentes į titulą.
„Misis Lietuva 2010“ dalyvės ir E.Sipavičius
„Misis Lietuva 2010“ dalyvės ir E.Sipavičius / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

„Sonata, grąžinkit mums Sonatą! Na tikrai – moteris iš stuomens ir iš liemens“, – prašė Silvija Tvirbutienė. Konkurentėms išbalsavus dalyves, į kovą dėl titulo jas galėjo grąžinti tik žiūrovai, balsuodami projekto tinklaraštyje (http://misislietuva.lrytas.lt/).

„Druskininkų vandens parke“ pirčių procedūromis besimėgaujančios „Misis Lietuva“ senbuvės spėliojo, kad žiūrovai daugiausiai savo balsų galėjo atiduoti kretingiškei Vidai Jablonskienei, Renatai Narvilienei arba Olivijai Eitmanavičiūtei.

„Jeigu mane būtų išbalsavę, aš negrįžčiau. Kam save piršti per prievartą, jeigu konkurentės nenori manęs matyti?“ – pareiškė Elvyra Monginienė.

Dvi sugrįžusias žiūrovų favorites dalyvės sutiko draugiškai, tačiau jas labai nustebino kita išbalsuota moteris, kuriai į finalą duris atvėrė projekto ekspertai.

„Kai ją pamačiau, staiga šmėstelėjo mintis:  įžengė  būsimoji „Misis Lietuva“.  Iki šiol šios moters mano favoričių sąraše nebuvo“, – sakė Vilma Gumbelevičienė, kurią kitos dalyvės taip pat įvardina kaip vieną iš realiausių kandidačių į svajonių titulą. 

Susitikimus bei moterų šėliones Druskininkų vandens parke netikėtai apkartino Danos Kuncevičiūtės elgesys.

„Man nesuprantama, kaip suaugusi moteris gali  šitaip elgtis. Ji vaikšto nuo vienos prie kitos ir aiškina, prieš ką mes turime balsuoti“, – piktinosi Elvyra Monginienė. Konfliktas dar labiau paaštrėjo, kai moterys sužinojo apie Danos išsiųstą trumpąją žinutę sveikatos problemų turinčiai Nataljai Ganžai.

„Šia žinute ji visų moterų vardu paragino mane pasitraukti iš projekto, nes man esą  per sunku. Tačiau labiausiai mane įžeidė žodžiai, kad aš vis tiek neverta karūnos. Tai kam aš čia dalyvauju?“, – konkurentės įžūlumu stebėjosi Natalja.

„Jeigu Natalja – „Misis Lietuva“, tai mane tada  ukrainiečiai išrinks „Misis Ukraina“, – pareiškė Dana.

Tuo, kad keli neatsargūs, tačiau kitus skaudinantys žodžiai gali kainuoti labai  brangiai, įsitikins ne tik Dana. Triukšmingai artėjanti realybės šou atomazga – laidoje „Misis Lietuva“ penktadienį, 21 val. 50 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius