Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šimtai vilniečių panoro dainuoti Neringos Čereškevičienės chore (nuotraukos)

Sekmadienį per pietus Vilniaus Trakų gatvę užplūdo šimtai vilniečių. Nepabūgę geliančio šaltuko norintys dainuoti kantriai laukė eilėje, kol galės savo sugebėjimus parodyti „Chorų karų“ generolei Neringai Čereškevičienei.
Neringa Čereškevičienė
Neringa Čereškevičienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prie Vilniaus klubo „Pabo Latino“ besibūriuojantys žmonės šildėsi dainomis ir neslėpė ryžto. Nemažai atėjusiųjų – Vilniaus muzikos mokyklų mokiniai ar absolventai. „Tele-bim-bam“ vadovė džiaugėsi dėl artėjančių varžytuvių TV3 televizijos projekte „Chorų karai“.

Pagal taisykles chore turi būti 16 žmonių, o tai, anot N.Čereškevičienės, bene liūdniausia, nes dainingų žmonių labai daug. „Tie, kurių nuoširdi šypsena“, – paklausta, kokie žmonės paklius į jos chorą, sakė „Tele-bim-bam“ kūrėja. Pasak jos, svarbu, kad šypsena ne tik dainuotų, bet ir kviestų kitus paskui save. „Tik kiek mačiau, visi jie čia tokie“, – pagyrų atėjusiems pretendentams negailėjo N.Čereškevičienė.

Anot jos, jau tapę vieša paslaptimi, kad, be išrinktų 16-os, bus surinktas rezervinis choristų būrys. „Rinksime didįjį smogikų chorą. Jei matysime, kad rinktiniam chorui kas nors ne taip, didysis choras bus visada šalia kaip didysis brolis“ , – planais dalijosi choro vadė, pati „Liepaičių“ chore dainavusi net 11 metų.

N.Čereškevičienė išdavė, kad būsimasis jos choras veikiausiai atliks ir tokių dainų kaip garsioji „Tele-bim-bam“ atlikta „Mamos suknelė“. Jos teigimu, dar neaišku, kada prasidės repeticijos, o laidos kūrėjai kol kas neišdavė, kada prasidės „Chorų karų“ transliacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius