Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Šimukauskienė palygino Zvonkę su pitonu: „Jūs ne tokia šlykštynė“

Šį „Kviečiu šokti“ vakarą poros keliavo epochomis, šimtmečiais ir dešimtmečiais. Dainininkė Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša vienam šokiui tapo Egipto karaliene Kleopatra ir Marku Antonijumi. Valso ritmu N.Zvonkė su D.Dimša šoko tragišką Kleopatros meilės istoriją. Šokis pasibaigė gyvatės įkandimu – pasak istorinių šaltinių, faraonė būtent taip nusižudė po mylimojo mirties.
N.Zvonkė
N.Zvonkė / LNK nuotr.

N.Zvonkė gulėjo ant parketo, o pitonas šliaužė jos kūnu. Salėje kilo ovacijos. Tačiau mažai kas žinojo, kad Natalijai šis pasirodymas kainavo daug valios pastangų. Moteris prisipažino bijanti gyvačių.

„Kai buvau dvylikos, miške mane užpuolė angis. Labai bijau gyvačių. Man jos gražios, bet suprantu, kokios jos gali būti pavojingos“, – sakė N.Zvonkė. Dainininkė prisipažino, kad gulėdama ant parketo su šliaužiojančiu pitonu virpėjo iš baimės.

Iš tiesų pitonas gali įkąsti, tačiau nėra nuodingas, o kanda puldamas auką arba išgąsdintas.

N.Zvonkės pastangas puikiai įvertino komisija. Ieva Šimukauskienė suprato dainininkę, kad buvo sunku susikaupti žinant, jog numerio pabaigoje teks bučiuotis su pitonu.

Į dainininkės repliką, kad bijo gyvačių, komisija atsakė skardžiu juoku. „Bijau pati savęs?“ – užuominą suprato N.Zvonkė.

„Jūs ne tokia šlykštynė“, – paguodė N.Zvonkę I.Šimukauskienė. 

O naujasis komisijos narys aktorius Saulius Siparis nevengė ir erotinių užuominų: „Aš kaip tas šliužas mielu noru užsirangyčiau ant Zvonkės.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius