-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skaistė Steikūnaitė: man gėda dėl lietuvaičių, medžiojančių pinigus

Jau savaitę sekso skandalas Italijoje, kuriame garsiai aptariamas 74-erių šalies premjeras, milijardierius Silvio Berlusconi bei jį aptarnaujančios gražuolės iš aštuonių šalių, krečia ir Lietuvą.
Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė / „Melodijos“ nuotr.

Italijos prokurorams ir žurnalistams klausantis politiką linksminančių gražuolių pokalbių, paaiškėjo, kad šioje istorijoje minima lietuvaitė, 25-erių palangiškė Rasa Kulytė, slapyvardžiu Giada. Neva mergina už milijardieriaus politiko linksminimą gaudavo solidžią 5 tūkstančių eurų arba 17 tūkstančių litų premiją.

Šis skandalas apie lietuvaičių paklausą užsienyje paskatino prabilti grožio industrijoje dirbančias Skaistę Steikūnaitę, Jurgitą Tvarijonaitę bei vienos pirmųjų modelių agentūrų Lietuvoje savininkę Jolantą Sadauskienę. Jau pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ moterys papasakos keletą istorijų, atskleidžiančių, ko lietuvaitės kartais veržiasi į užsienį, bei kaip iš tiesų užsidirba.

„Tokių kaip Rasa yra ir bus dar ne viena“, – teigia viena šio vakaro herojų, dainininkės ir modelio karjeros siekianti Skaistė Steikūnaitė, viena iš populiariausių „Olialia“ mergaičių. Ji yra dalyvavusi ne vienoje katalogų fotosesijoje Italijoje, tad tikina ne kartą mačiusi, kaip svetur elgiasi geresnio gyvenimo trokštančios lietuvaitės. Tai primena moterų turgų, kuriame kaunamasi dėl turtingo pirkėjo dėmesio arba, tiksliau, dėl jo pinigų.

„Man buvo gėda matant, kaip aplink vieną labai pagyvenusį vyrą sukiojosi keturios lietuvaitės. Negana to, netrukus jos susipešė dėl violetinio 500 eurų banknoto“, – pasakos 27-erių Skaistė Steikūnaitė.

„Agentūroje buvo dvi merginos, kurioms buvo siūlomi darbai po 2 tūkstančius eurų, tačiau jos vis atsisakydavo, aiškindamos, kad ir taip turi darbo. Netrukus paaiškėjo, kad jos darbavosi vyrų lovose. Matyt, jie joms daugiau mokėjo“, – prisimins buvęs erotikos modelis Jurgita Tvarijonaitė.

„Ar lietuvaitės iš tiesų yra paklausi prekė? Juk tai ne pirmas tarptautinis sekso skandalas, kuriame linksniuojamos mūsų moterys“, – jau pirmadienio laidoje „Nuo... iki...“ 19.40 val. per LNK klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius