-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skaiva: šuniukas – ne žaisliukas Kalėdoms

Naujausioje TV8 kanalo laidoje „Keturkojis šou“ su žiūrovėmis sveikinsis ypatingi svečiai – gyvūnai iš prieglaudos. „Viso filmavimo metu jie krėtė išdaigas ir savo linksmumu bandė padaryti įspūdį žiūrovams, tikėdamiesi rasti naujus namus“, – pasakoja laidos vedėja Skaiva Jasevičiūtė.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / TV8 nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad kūrybinė grupė parengė siužetą apie laikinuose gyvūnų namuose augančius keturkojus ir pakalbino tuos, kurie į savo būstą priėmė namų netekusius gyvūnėlius. „Lietuvoje yra labai daug beglobių šuniukų ir kačiukų, tad labai džiugu, kad yra ne viena šauni prieglauda, kuri tais beglobiais rūpinasi. Kita vertus, jiems reikia ir mūsų pagalbos“, – sako Skaiva.

Laidos vedėja akcentuoja: „Kitaip negu yra įprasta, mes savo laidoje nekalbėsime apie „išduotas širdutes“ ir „liūdnas akeles“. Mūsų tikslas – ne sugraudinti žiūrovą, taip išprovokuojant jo gailestį beglobiams, o parodyti, kokie linksmi yra šie šunys. Norime paskatinti žiūrovus, o kartu ir priminti, koks atsakingas sprendimas yra turėti augintinį. Nesvarbu, ar tai bus „prieglaudinukas“, ar šuo su dokumentais.

Žmonės turi suprasti, kad šuo nėra užgaida, žaislas ar kalėdinė dovana.

Žmonės turi suprasti, kad šuo nėra užgaida, žaislas ar kalėdinė dovana. Šuo – tavo draugas, kuriuo teks rūpintis mažiausiai dešimt metų, todėl sprendimas jį priimti gyventi į savo namus turi būti labai motyvuotas. Juk dažniausiai kaip tik po švenčių prieglaudose padaugėja gyvūnų – žmonės tiesiog atsikrato pabodusiomis ir rūpesčius keliančiomis „dovanomis“, – pasakoja Skaiva.

„Keturkojis šou“ pasisako už atsakingus šeimininkus ir tikisi, kad kalėdinės laidos svečiai ras kaip tik tokius. „Pas mūsų laidos keturkojus į studiją turėtų ateiti ir Kalėdų Senelis“, – šypsosi laidos vedėja ir džiaugiasi, kad po filmavimo viena kalytė iš prieglaudos iškeliavo į „Keturkojo šou” grimo meistrės namus. „Tikimės, kad jos susidraugaus ir šunelis pagaliau turės nuolatinę šeimą“, – priduria Skaiva.

Kalėdinėje „Keturkojo šou“ laidoje pirmą kartą nuskambės gyvūnų himnas, kurį sugiedoti žada M-1 radijo stoties vyrų choras. „Daina skirta specialiai keturkojams, tačiau turėtų patikti ir jų šeimininkams“, – tikisi laidos komanda.

„Keturkojis šou“ – sekmadieniais 11.45 val. per TV8!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius