-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingasis „Nuodėmių dešimtukas“ sugrįžta į TV3 eterį

Nuo kovo 3 dienos į TV3 ekranus sugrįžta milžiniško populiarumo sulaukusi pramoginė laida – „Nuodėmių dešimtukas“. Žvaigždžių nuodėmes kaip ir anksčiau skaičiuos serialo „Pasmerkti“ aktorius Marius Mačiulis. Jis pripažįsta, jog Lietuvos garsenybėms sugrįžta neramios dienos.
M.Mačiulis
M.Mačiulis / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

„Tautą mulkinantys Seimo nariai, nekaltas merginas viliojantys lovelasai, milijonais aptekę turtuoliai, iš neturtėlių atimantys paskutinius centus, vagiančios garsenybės ir painios populiariausių žvaigždžių paslaptys – niekas nepraslys pro „Nuodėmių dešimtuko“ objektyvą. Atėjo metas išpažinti nuodėmes ir atgailauti“, – sako kultinės laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

„Nuodėmes darome visi, aš irgi ne išimtis. Todėl laida bus ne tik sensacinga, bet ir labai naudinga“, – sako M. Mačiulis.

Projekte darbuosis ir žinoma žurnalistė bei laidų vedėja Ligita Juknevičiūtė, sugrįžtanti į TV3 televiziją. Ji taps „Nuodėmių dešimtuko“ redaktore.

„Laida bus draugiška, linksma, intriguojanti, šiek tiek sarkastiška, patraukianti per dantį. Todėl nebijokite mūsų – būsime švelnūs“, – šypsojosi L. Juknevičiūtė.

„Nuodėmių dešimtukas“ yra originali Lietuvos prodiuserių sukurta pramoginė laida, kokios nepamatysi per jokias kitas pasaulio televizijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius