Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Skandalingoji Lolita Zero pristatė eurovizinę dainą „Get Frighten“: įvertinkite

Penktadienį pristatyta skandalingosios „Eurovizijos“ atrankos dalyvės Lolitos Zero eurovizinė daina „Get Frighten“.
Gytis Ivanauskas
Gytis Ivanauskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šią savaitę „Eurovizijos“ atrankos gretose daugelis nustebo pamatę žinomą šalies šokėją ir choreografą Gytį Ivanauską, kuris žiūrovams prisistatė Lolitos Zero vardu.

Tačiau netrukus viskas tapo aišku: Gyčio Ivanausko tikslas konkurse – pareklamuoti Emilio Vėlyvio filmą „Zero III“, kuriame pats vaidina, o ne siekti teisės atstovauti Lietuvai.

Kviečiame išgirsti ir įvertinti Lolitos Zero eurovizinę dainą „Get Frighten“:

VIDEO: Lolita ZERO - "Get Frighten" // Eurovision Song Contest 2017 - Lithuania

15min jau rašė, kad naujausiame Emilio Vėlyvio filme „Zero III“ bus paliesta ir „Eurovizijos“ tema – viename iš filmo epizodų žiūrovai pamatys suvaidintas „Eurovizijos“ atrankos akimirkas.

Anksčiau režisierius buvo davęs užuominų, ką jo filmo žiūrovai pamatys padirbtoje „Eurovizijos“ atrankos scenoje: tai aikštingą choreografo Gyčio Ivanausko pasirodymą. Režisierius išplatino „Zero III“ anonsą, kuriame – suvaidintos „Eurovizijos“ atrankos akimirkos:

VIDEO: ZERO III Official trailer

O šią savaitę LRT studijoje vyko tikras tikrosios „Eurovizijos“ atrankos filmavimas – scenoje vienas po kito pasirodė trečiosios „Eurovizijos“ atrankos laidos dalyviai.

Vos paskelbus šių metų „Eurovizijos“ atrankos dalyvių sąrašą daliai konkurso gerbėjų pasirodė keista, kad jame šmėžuoja ir Gyčio Ivanausko pavardė. Juk „Eurovizija“ – dainų konkursas, o Gytis Ivanauskas – šokėjas, anksčiau niekas negirdėjo jo dainuojant...

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gytis Ivanauskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gytis Ivanauskas

Pasirodymas – kaip filme

Tikrojoje „Eurovizijos“ atrankos scenoje Gytis Ivanauskas žiūrovams parodė tą patį pasirodymą, kurį bus galima matyti ir juostoje „Zero III“, kai tik ši pasieks kino ekranus: pasirūpino gausia scenografija, pats persirengė ilgaplauke raudonplauke moterimi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gytis Ivanauskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gytis Ivanauskas

Jo daina vadinasi „Get Frighten“. Tiesa, iš tiesų kūrinį scenoje Gytis Ivanauskas tik išžiopčiojo – už jį dainavo Jurijus Veklenko.

Scenoje jis pasirodė su penkiais šokėjais ir iš esmės viso pasirodymo metu tiesiog šoko. Tiesa, dar kumščiu suknežino tris arbūzus. Šou vainikavo iš Gyčio Ivanausko galvą puošusių ragų šaudyti ėmę fejerverkai.

Komisija pagyrė

Komisijai labai patiko: Jazzu sakė, kad šis pasirodymas – neabejotinai įsimintinas ir, ko gero, vienintelis „galutinai pabaigtas“. Gyrė ir dainą: sakė, labai įtraukia.

Darius Užkuraitis tikino, kad didžiojoje „Eurovizijoje“ dalis konkurso gerbėjų tokiu pasirodymu tikrai pasibaisėtų. Bet pripažino, kad pasirodymas yra tikrai stilingas. Galiausiai Darius Užkuraitis išgyrė Gyčio Ivanausko talentą žiopčioti.

O Sigutė Stonytė patikėjo, kad Gytis Ivanauskas dainavo pats. Sakė, gražiai padainavo. Nors šitiek kičo jai pasirodė per daug – sakė, Gytis Ivanauskas ir taip talentingas, galėjo tą talentą ir nepokštaudamas rodyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius