Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudūs išgyvenimai Jackaitei padėjo gauti svajonių vaidmenį

Nors iš pirmo žvilgsnio aktorė Eglė Jackaitė – labai švelni ir jautri asmenybė, pastaraisiais metais jos pavardę girdėjome pačiuose įvairiausiuose kontekstuose.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aistringas meilės romanas su devyneriais metais jaunesniu vyru, antrojo vaikelio laukimas, asmenine tragedija virtusios skyrybos. Po jų – vienišos mamos buitis ir, galiausiai, naujas smūgis: milžinišką ažiotažą sukėlęs skandalas dėl didelės ir neva nepriklausančios motinystės pašalpos. Žinoma aktorė – viena iš tūkstančių, pakliuvusių į valstybės paspęstas žabangas. Ir bene vienintelė garsenybė, išdrįsusi savo tiesą ginti viešai.

Nuoskaudas, kurių bet kuriai moteriai užtektų geram dešimtmečiui, Eglei Jackaitei teko atlaikyti per vienerius metus. Aktorė žino: galbūt ne vienas jai pavydi gražių, ant jūros kranto stovinčių namų, gerbėjų rodomo dėmesio, talento ar pasiturinčios šeimos pagalbos. Tačiau niekas nenorėtų patirti to, ką išgyveno ji. Įvairiausius egzaminus Eglė tikina laikanti iki šiol, kiekvieną dieną. Ir bet kuri mama, viena prižiūrinti vaikus, ją supras.

Tačiau jau šį antradienį 20.30 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Eglė Jackaitė prisipažins: išsavo biografijos ji neišbrauktų jokių, net ir pačių baisiausių išgyvenimų. Nes būtent skaudžiausiems momentams ji yra dėkinga už malonias gyvenimo permainas, kurios Eglė Jackaitę užklupo visai neseniai.

Žinoma aktorė gavo svajonių vaidmenį. Spektaklyje skambiu pavadinimu „Laisva meilė“ Eglė Jackaitė apie gyvenimo spalvas, problemas, džiaugsmus bei rūpesčius pasakos drauge su kitu garsiu aktoriumi Ramūnu Šimukausku. Tačiau bene labiausiai intriguoja tai, jog svajonių vaidmenį garsioji moteris žada praturtinti jautriausia asmenine patirtimi.

„Gyvenimas pagal moteris“ – antradienį 20.30 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius