Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skausmingą veido procedūrą išbandžiusi Gerda Stiklickienė: „Visi norime pristabdyti senėjimą“

Iš karto po Naujųjų eteryje – realių pokyčių laida „Grožio mėnuo“, kurios herojais tapo pramogų pasaulio įžymybės. „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė, renginių vedėja ir humoristė Violeta Mičiulienė bei dainininkė Vilija Matačiūnaitė – tai tik dalis garsenybių, kurios pasiryžo savo išvaizdą patobulinti atsiduodamos į profesionalių grožio specialistų, sporto trenerių ir stilistų rankas.
Gerda Stiklickienė
Gerda Stiklickienė / TV3 nuotr.

Vasarą plastikos chirurgų pagalba nosį patobulinusi „TV Pagalba“ žvaigždė, dainininkė G.Stiklickienė tikina, kad šiuolaikinė medicina leidžia sustabdyti senėjimo procesą, todėl ilgai įkalbinėti dalyvauti šioje laidoje jos nereikėjo.

„Man pasiūlė labai fainas procedūras, apie kurias aš buvau šiek tiek girdėjusi, bet niekada nesidomėjau plačiau ir nebuvau to išbandžiusi. Visi mes norime pristabdyti senėjimo procesą, ką padaryti yra sunku, tačiau šiuolaikinė medicina leidžia tai įgyvendinti. Jei tik moteris gali sau tą leisti, tai kodėl ne?“, – šypsodamasi klausė G.Stiklickienė. Moteris atskleidė, kad laidoje jai buvo atlikta itin skausminga procedūra – kraujo plazmos injekcijos į veidą.

„Į šį projektą ėjau šiek tiek bijodama, kad neįvyktų kaip toje reklamoje – „Kartą paragavęs, negali sustoti“. Nes aš tokia azartiška. Užsimanysiu dar čia patobulinti, o dabar ten, o po to ten, – juokdamasi kalbėjo renginių ir televizijos laidų vedėja, humoristė V.Mičiulienė. – Iš pradžių galvojau: „O Dieve, kur aš čia įžengiau, kas čia į mane žiūri iš to veidrodžio?“. Bet nieko neatsisakiau, ką man pasiūlė specialistai. Apturėjau labai smagų mėnesį, gražų nuotykį.“

TV3 nuotr./Violeta Mičiulienė
TV3 nuotr./Violeta Mičiulienė

Laidos kūrėjai skelbia, kad naujo projekto žiūrovai išvys 8 įžymybių išvaizdos ir stiliaus pokyčius. Kiekvienoje laidoje televizijos žiūrovų lauks vieno žinomo atlikėjo, garsaus teatro, televizijos ir kino aktoriaus, komiko, laidų vedėjo ar kitos žvaigždės vieno mėnesio dienoraštis, kuriame bus užfiksuoti visi jų pokyčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius