-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena iš trijų šlagerių festivalio „Palanga 2011“ vedėjų – Inga Valinskienė

Penktadienį ir šeštadienį LNK televizija iš „Birutės uosto“ transliuos vieną didžiausių muzikinių renginių Lietuvoje – tarptautinį šlagerių festivalį „Palanga 2011“, kuriame bus išrinkti šių metų šlagerių karalius ir karalienė, vicekaralius, vicekaralienė bei princas su princese. Renginį ves režisierius Vytenis Pauliukaitis ir dvi žavios Ingos – Valinskienė ir Norkutė. Vertinimo komisijai vadovaus Vytautas Grubliauskas.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Šiemet festivalis vyks gamtos apsuptyje, keisime scenos vietą, apšviesime medžius, užsakėme išties įspūdingą fejerverką. Jau dvi savaites su nerimu sekame jūrines orų prognozes. Bet panašu, kad šiemet lietaus tikrai pavyks išvengti“, – sako festivalio organizatorė, dainininkė Birutė Petrikytė.

Neabejotina šio festivalio žvaigždė, ką tik prestižinį konkursą „Slavianskij bazar“ laimėjusi baltarusė – Aliona Lanskaja. Ji su kitais festivalio dalyviais varžysis dėl šlagerių karalienės vardo.

Šiemet festivalyje dalyvaus penkių šalių atstovai – atvyks dainininkai iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Rusijos ir Bulgarijos.

Scenoje pasirodys buvę šlagerių karaliai ir karalienės: Birutė Petrikytė, Birutė Dambrauskaitė, Stepas Januška, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Viktoras Malinauskas, Giulija, Simonas Donskovas, Rytis Cicinas, Kastytis Kerbedis ir Rosita Čivilytė.

Dėl šių metų šlagerių karaliaus titulo varžysis ne tik atranką sėkmingai įveikę dainininkai, bet ir jau gerai žinomi atlikėjai. Penktadienį žiūrovai konkursinėje programoje išgirs Vitalijų Pauliuką, Agnę Vaitekėnaitę Vytautą Domeiką, Eglę Jakšytę, Ruslaną Kirilkiną, Vitą Rusaitytę, Rolandą Petrikį, Vaivą Adomaitytę, Martyną Beinarį. Šeštadienį dėl titulo varžysis Jūratė Miliauskaitė, Vytautas Šiškauskas, Rasa Kaušiūtė, Ovidijus Vyšniauskas, Aliona Lanskaja, Marija Kustinskaja (Estija), Santa (Latvija), Nikola Čiočev (Bulgarija) ir Nadžiba Šabieva (Kaliningradas).

Muzikantams akomponuos Šiaulių bigbendas (vadovas Jaroslavas Cechanovičius), Klaipėdos styginių grupė ir „Ritmo grupė“ (vadovas Tomas Leiburas).

Festivalis „Palanga 2011“ – penktadienį ir šeštadienį 21 val. tiesiogiai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius