-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šok su manimi“ dalyvių krikštynose – pikantiškos užduotys (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus gatvėmis kursavo ryškiaspalviais balionais apkarstytas autobusas, į krikštynas vežantis linksmai nusiteikusius antrojo TV3 laidos „Šok su manimi“ sezono dalyvius. Krikštynų stebėtojams 14 projekto porų turėjo pristatyti savo išradingumą išsisukdami iš keblių situacijų.
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.
BFL/Karolio Kavolėlio nuotr./„Šok su manimi“ krikštynų akimirka
Irmos Jurgelevičiūtės viražai

Pirmiausia poroms teko pademonstruoti, ką jau spėjo išmokti šokių repeticijose, – projekto dalyviai šoko priešais Katedrą esančiame skvere.

Čia buvo galima pastebėti pirmas pavydo scenas – štai laidų vedėjas Gediminas Jaunius vis griežė dantį ant „Tu gali šokti“ laimėtojo Tomo Uroškos, kuris kėsinosi pavogti visą G.Jauniaus šokio partnerės Gaudrės Kazlauskaitės dėmesį.

Vėliau stilingieji projekto vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas paragino visus sėsti į autobusą ir keliauti į kitą vakaro programoje įrašytą vietą.

„Jei jums visa tai primena beprotnamį, tai žinokite, kad taip iš tiesų yra“, – naujokus bandė išgąsdinti V.Šapranauskas. 

Sustoję Vinco Kudirkos stotelėje „Šok su manimi“ dalyviai linksmino praeivius, šokdami valsą pagal ant žemės nupieštą schemą. 

Galiausiai vakaro dalyviai atsidūrė svarbiausioje vietoje – Kotrynos vyninėje, kur ir laukė pagrindiniai išbandymai bei linksmoji renginio dalis.

Dalyvių laukė pikantiškos užduotys – šokėjoms prisiūti ištrūkusią partnerio kelnių sagą, sukneles vilkinčioms moterims kuo aukščiau iškelti koją ar atlikti sudėtingą sukinį ir tai daryti stengiantis, kad fotografai neužfiksuotų netyčia apnuoginto kūno.

BFL/Karolio Kavolėlio nuotr./„Šok su manimi“ krikštynų akimirka
I.Stasiulytei atliekant užduotį pagelbėjo ir skalbinių segtukai

Kad atliekant sukinį nepasikeltų pūsta suknelė, aktorė Ineta Stasiulytė ją susisegė skalbinių segtukais ir tuo prajuokino ne vieną žiūrovą.

Daug šypsenų sulaukė ir G.Jauniaus ir G.Kazlauskaitės šokis. Merginai jo metu teko avėti didžiulius partnerio batus, tačiau šie visai nekliudė pasirodymui.

Krikštynose nepastebėti buvo neįmanoma advokatės Svetlanos Proninos, ji per vakarą pakeitė kelias sukneles. Viena iš jų itin kaustė vyrų dėmesį – pro neriniuotą ir šiek tiek peršviečiamą medžiagą puikiai matėsi visi moters iškilumai.

Staigmeną pateikė aktorius Aistis Mickevičius – jis projekto dalyvius ir vedėjus apdalijo savos kūrybos kvepalais „Pink Flamingo Rumba“.

Antrasis TV3 projekto „Šok su manimi” sezonas startuoja rugpjūčio 21 dieną 19 val. vakaro.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius