Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ komisija sukritikavo Kristinos Ivanovos liesumą

Šeštadienio vakarą TV3 televizija išsiilgusiems šokių dovanojo pirmąją projekto „Šok su manimi“ laidą. Trečiajame sezone jėgas ketina išbandyti net vienuolika porų, tarp kurių galima išvysti ne vieną žymų Lietuvos veidą. Vienas jų – grupės „Yva“ narė Kristina Ivanova, ant parketo jėgas išbandanti su partneriu Tadu Rimgaila.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Laidos akimirka / BFL/Tomo Lukšio nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka
K.Ivanova

Sušokusi savo pirmąjį šokį, K.Ivanova gavo nemažai pastabų, tačiau kritikos strėlės smigo ne dėl prastos choreografijos ar neišmoktų judesių, o pernelyg lieso K.Ivanovos kūno.

Pora pirmajam šokiui pasirinko lėtą valsą, kurio metu K.Ivanova priminė baleriną. Atlikėja buvo įsispraudusi į liemenį išryškinantį triuko, ilgas kojas pabrėžė trumputis balerinos sijonėlis.

„Panašu į lėkštą kičą. Kristina, valgyk. Judesys nemėgsta sauso kūno. Čia ne podiumas. Anoreksija turi būti vystoma kartu su fiziniu pasirengimu“, – po lėto poros valso komentavo Jurijus Smoriginas.

K.Ivanovos liesumas užkliuvo ir kitiems komisijos nariams. Antanas Guoga teiravosi, ar moteris viešėdama jo poilsio ir pramogų komplekse ragavo Kijevo kotletą. Vėliau žymusis pokerio lošėjas K.Ivanovai linkėjo sėkmės, pridurdamas, jog vitaminai ir šiek tiek daugiau maisto iš jos padarys tvirtesnę šokėją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius