-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“: komisijos kritika lyderiams ir įspūdingas naujokų debiutas

Praėjusį šeštadienį TV3 projekte „Šok su manimi“ emocijos keitėsi milžinišku tempu. O neįtikėtini porų pasirodymai pavertė Helovino vakarą šiurpiu ir kraują stingdančiu trileriu. Pirmoji komisiją ir žiūrovus sukrėtė Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora.
R.Rudokas projekte
R.Rudokas projekte / LNK nuotr.

Nuo pat TV3 projekto „Šok su manimi“ starto vienais iš lyderių tapę dalyviai iš jo pasitraukė. Onos patirta kelio trauma pasirodė rimtesnė nei tikėtasi, tad operos solistei prireiks operacijos. Be partnerės likęs Andrius Butkus, sulaukęs Jurijaus Smorigino užtarimo, projekte lieka ir aktyviai ieško naujos partnerės.

Kerinčius ir šiurpius pasirodymus sukūrusios poros šeštadienio vakarą TV3 eteryje komisijos buvo vertinamos gana kritiškai ir nenuspėjamai. Bene labiausiai pritrenkė komisijos sprendimas mažiausiai balų skirti Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko porai. Mirusių jaunavedžių meilės istoriją įkūniję šokėjai nesužavėjo Jurijaus Smorigino ir Editos Daniūtės. Jų nuomone, pritrūko sportinių šokių žingsnelių.

Dar daugiau kritikos sulaukė Michaelą Jacksoną įkūnijęs Donatas Montvydas. Pasirodymo pradžioje Donatas keletą žingsnelių atliko su šokėjų grupe, o vėliau šokį tęsė su partnere Katerina Voropaj, tačiau, nors atlikėjas ne kartą yra dainavęs popdievaičio dainas ir rengęs koncertus, šokių aikštelėje jo pasirodymas užkliuvo griežtajai „Šok su manimi“ komisijai.

„Nieko naujo. Nukopijuoti žingsneliai, tie patys judesiai, nieko savito“, – griežtai nukirto kandusis J.Smoriginas. Nors Donatas bandė kritikams atsikirsti, komisija vienai iš lyderiaujančių porų balų davė mažai. Donatą paguodė TV3 žiūrovai – jie šiai porai skyrė aukščiausią įvertinimą.

Šeštadinio TV3 projekte „Šok su manimi“ debiutavęs aktorius Ramūnas Rudokas privertė sunerimti senbuvius. Nors jo startas neprilygo prieš dvi savaites į šokių projektą įsiliejusios Eglės Straleckaitės ir Martyno Malakausko sėkmei, su Ieva Konopliovaite šokantis aktorius sulaukė aukščiausių komisijos įvertinimų. Šį kartą liaupsės neaplenkė ir Irmos Jurgelevičiūtės bei Tomo Slausgalvio poros.

Na, o naujais projekto lyderiais, susimavus komisijos ir TV3 žiūrovų balus, tapo energingu E.Presley rokenrolu aikštelę sudrebinęs politikas Žilvinas Šilgalis su partnere Karina Jeremian.

Tuo tarpu mažiausiai balų sulaukusios ir bendrojoje komisijos bei žiūrovų lentelėje paskutinėse vietose likusios Rasos Židonytės ir Ramūno Matonio, Eglės Jacakaitės ir Manto Vaškelio, Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko poros balansuoja ant iškritimo ribos. Jau artėjantį šeštadienį porų laukia nauja tema. Jiems teks pasukti laiką atgal ir šokti pagal skirtingus praeities laikotarpius ir epochas. Susumavus dviejų laidų rezultatus su projektu „Šok su manimi“ atsisveikins dar viena pora.

Ar lyderiai grįš į pergalingą kelią? Kuri pora paliks projektą? Kas šį kartą labiausiai išsiskirs ir nustebins? Visi atsakymai jau šį šeštadienį 19 val. per TV3 projekte „Šok su manimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius