„Šok su manimi“ laidoje – G.Jaunių, D.Montvydą ir O.Kolobovaitę ruošiasi palaikyti draugų komandos!

Artėjantis šeštadienis TV3 projekto „Šok su manimi“ žiūrovams bus ypač spalvingas – čia netrūks specialių pasirodymų, džiaugsmo ir ašarų, nes jau šį savaitgalį susumavus dviejų laidų rezultatus paaiškės, kas privalės atsisveikinti su projektu.
Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė
Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė / TV3 nuotr.

Tokiam ypatingam vakarui ruošiasi ir neseniai muzikos albumą išleidęs Vytautas Šapranauskas. Jis savo partnerei Jurgitai Jurkutei skyrė dainą. Tiesa, žiūrovai ja taip pat bus kviečiami mėgautis. Palaikyti pirmoje laidoje su didžiausiu jauduliu startavusių šokėjų šeštadienio vakarą atvyksta „Lietuvos perlų“ nugalėtoja Genovaitė Pupelienė, Kauno muzikinio teatro šokėjai, Šarūno Kirdeikio vadovaujama „Tabami Goes“ šokėjų trupė bei Edmundas Seilius su žmona Kristina Zmailaite. Visi jie savo pasirodymus dovanos ne tik TV3 šokių šou „Šok su manimi“ žiūrovams, bet ir laidos dalyviams, už kuriuos jie itin serga ir palaiko.

„Praeitoje laidoje visus dalyvius pristatė įvairiausios žvaigždės, štai Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus porai teko scenoje pasirodyti be palaikymo, tačiau pasveikinti jų šį kartą atvyks kolega Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė. Genovaitė Pupelienė skuba gelbėti svajonių anūką, kuriam praeitoje laidoje po žiūrovų ir komisijos balsų teko paskutinė vieta, o Donatą Montvydą palaikys ir žiūrovams specialius šokius dovanos „Tabami Goes“ šokėjai, kurie kartu su dainininku kuria specialias programas jo pasirodymams“, – apie svečius ir palaikymo komandas pasakoja TV3 projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius