-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ palikęs Arnas Švilpauskas: „Visą gyvenimą kompleksavau šokti“

Devynios poros pasibaigus trečiosios „Šok su manimi“ laidos transliacijai namo išvyko laimingos, o vienai teko nukabinti nosį – susumavus komisijos, televizijos žiūrovų ir internautų balsus paaiškėjo, kad Arnui Švilpauskui ir Gintarei Malinauskaitei nepakako palaikymo ir iš šou jiedu buvo priversti pasitraukti.
Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė
Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Temos: 2 Šok su manimi TV3

Trečioje šou „Šok su manimi“ laidoje buvo visko: ant Jurijaus Smorigino buvo siundomi šunys, Monika Šalčiūtė vėl įsivėlė į konfliktą, o Jolantai Leonavičiūtei primintas ją išgarsinęs sekso skandalas. 

Tačiau visi šie įvykiai nublanko prieš svarbiausiąjį: paaiškėjo, kad iš šou pasitraukė Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė. Pora tik per plauką atsiliko nuo priešpaskutinę vietą gavusios Agness Landau.

Vis dėlto Žmonės.lt A.Švilpauskas tikino nujautęs, kad šiandien iškris. „Šiandien mes turėjome iškristi. Tiesiog žinome, kaip vyksta balsavimai. Apskaičiavau, kad šiandien turėtume pasitraukti“, – tikino A.Švilpauskas. 

Tačiau nosies jis nenukabina: „Manau, kad buvo tokių, kurie už mus šoka prasčiau. Tačiau ir mes šiandien nepasirodėme puikiai: pusę šokio, galima sakyti, tiesiog prastovėjome. Būna taip, kad staiga atminty lieka tik baltas popieriaus lapas... Labiausiai man gaila dėl partnerės – ji norėjo čia daug pasiekti. Tačiau manau, kad nieko nenutinka be reikalo – gal jei būtume šokę dar vieną laidą, būtumę nugriuvę ir susilaužę koją?..“

O pats A.Švilpauskas įgyvendino visus numatytus tikslus. „Visą gyvenimą kompleksavau šokti. Čia ėjau to komplekso nugalėti. Ir štai, aš šokau trijose laidose“, – džiaugėsi jis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius