Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinės kino žvaigždės sukosi ant „Šok su manimi“ parketo (nuotraukos)

Šeštadienį projektas „Šok su manimi“ vėl nustebino žiūrovus. Lietuvių liaudies ritmais ir legendinėmis Tado Blindo vestuvėmis prasidėjęs vakaras žadėjo krūvą staigmenų. Akivaizdu, kad šio savaitgalio temai „Kino filmai“ visi projekto dalyviai ruošėsi itin kruopščiai. Progos pasinaudoti pirmuoju laisvos kūrybos vakaru šokėjai tikrai nepraleido. Neatpažįstamai pasikeitusios poros buvo pasiruošusios graudinti, žavėti ir stulbinti.
Martynas Malakauskas tapo Tarzanu.
Martynas Malakauskas tapo Tarzanu. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus įkūnijo kultinio miuziklo „Velnio nuotaka“ veikėjus. Basomis į sceną išbėgusi nuotaka ir itin charizmatiškas Pinčiukas nuo pat pirmų sekundžių pavergė publiką. Rumbos ritmu perteiktas „Baltaragio malūnas“ abejingų nepaliko. Nors komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas kritikavo O.Kolobovaitės choreografiją, bet negailėjo liaupsių A.Butkui. Jam nepritarė Jūratė Norvaišienė. Vertintoja nuoširdžiai žavėjosi dainininkės vaidyba. Pora surinko 37 balus.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj pasirinko itin liūdną ir tragišką filmo „Perl Harboras“ istoriją. Jausmingas ir plevenantis valsas, deja, sulaukė ganėtinai skeptiškų komentarų. „Aš labai labai supykęs dėl netinkamai parinkto šokio“, – sakė J.Smoriginas D.Montvydui. Komisija kone vienbalsiai pirmą kartą parodė porai žemus balus.

Aš taip sužavėtas, kad net „triusikai“ nusmuko! – po itin stipraus ir emocingo pasirodymo įspūdžiais dalinosi komisijos pirmininkas.Melancholišką nuotaiką salėje labai greitai išblaškė naujausia projekto pora – Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė. Publikos numylėtiniai pasirinko „Tarzano“ temą. Virve ant parketo įskriejęs M.Malakauskas nuo pat pirmų akimirkų apstulbino visus. Vis dėlto J.Smoriginas rado prie ko prikibti. „Dabar tu esi sekso simbolis. Šokdamas panaudok protą ir pateisink šitą vardą!“ – patarimus žarstė komisijos pirmininkas.

Tragiškasis „Mulen Ružas“, kurį pasirinko Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, pribloškė visus. Puiki choreografija ir fantastiška muzika nepaliko abejingų. Komisija vienbalsiai įvertino porą pačiais aukščiausiais balais.

Kritikos ir vėl sulaukė Eglė Jackaitė. Efektingas aktorės ir jos partnerio Tado Rimgailos pasirodymas filmų apie Džeimsą Bondą tema sulaukė neigiamų komisijos komentarų. „Jūsų suknelė man primena karsto apvadus“, – dėl netinkamai pasirinkto vaidmens ir aprangos kritiką žarstė J.Smoriginas.

Originaliausias vakaro pasirodymas – Žilvino Šilgalio ir Karinos Jeremian „Briliantinė ranka“. Komisijos nariai gyrė Seimo nario aktorinius bei vokalinius sugebėjimus.

Praėjusią savaitę Irmos Jurgelevičiūtės ir Tomo Slausgalvio pora liko paskutinėje vietoje. Atrodo, kad šokėjai tikrai atkreipė dėmesį į komisijos pastabas. Šįkart pora paruošė itin gerą pasirodymą tema „Paryžiaus katedros kuprius“. „Aš taip sužavėtas, kad net „triusikai“ nusmuko!“ – po itin stipraus ir emocingo pasirodymo įspūdžiais dalijosi komisijos pirmininkas.

Komisijos nesužavėjo Rasos Židonytės ir policijos pareigūno Ramūno Matonio pasirinkta tema „Vaiduoklių medžiotojai“. Komisijos nariai teigė, kad tema buvo neišbaigta, o šokėjai paruošė ganėtinai prastą pasirodymą.

Visiškai kitokių komentarų sulaukė Tomo Kairio ir Violetos Burneikienės pasirodymas tema „Kelionė per kopas“. „Violeta, jūs tokia pat fantastiška kaip mano žmona“, – komplimentus žarstė J.Smoriginas. Tiek pubiką, tiek komisiją papirko poros nuoširdumas ir emocionalumas.

Paskutiniai pasirodė Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė. Neliečiamumo teisę turinti pora paruošė žaismingą pasirodymą tema „Dvylika kėdžių“. Kaip visada originaliomis idėjomis pasižyminti pora sublizgėjo ir šįkart – publika juos išlydėjo audringomis ovacijomis.

Daugiausiai balų ir publikos simpatijų šįkart, kaip ir praėjusią savaitę, surinko sportininkas M.Malakauskas ir E.Straleckaitė, antrieji – Ona Kobolovaitė ir Andrius Butkus, treti – aktorė I.Stasiulytė ir D.Meškauskas.

Po šio vakaro su projektu atsisveikino dar viena pora – parolipmietis T.Kairys ir V.Burneikienė. Juos projekte pakeis aktorius Ramūnas Rudokas su partnere.

Kitą savaitę poros ruoš pasirodymus Helovino tema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius