-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 05 /2013 01 06

Mindaugas Rainys dar nežino, kur išleis „Šok su manimi“ piniginį prizą, o Milana Jašinskytė-Pankevičienė investuos į mokslus

Šeštadienio vakarą TV3 eteryje įvyko paskutinė kova dėl projekto „Šok su manimi“ nugalėtojų vardo ir pagrindinio prizo. Laurus nuskynė Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. Antrąją vietą užėmė Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė.
Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė
Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Portalo Žmonės.lt skaitytojai taip pat rinko savo nugalėtojų porą ir daugiausiai savo simpatijų skyrė Justei Žemaitytei bei Jonui Nainiui-Jovani.

Įspūdingas didysis prizas

Daugiau nei keturis mėnesius trukusio šou finalą pasiekė keturios poros: Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė bei Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė. Šios keturios poros, patekusios į didįjį finalą, kovėsi dėl pagrindinio 10 tūkst. eurų prizo.

Paskutinius porų šokius vertino komijos nariai Jūratė Norvaišienė, Jurijus Smoriginas. Porų pasirodymus komentavo ir už komisijos stalo sėdintys Dominykas Vaitiekūnas ir Aistis Mickevičius.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./`ok su manimi finalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Šok su manimi“ finalas

Pirmoji finalo dalis – laisvoji dalyvių programa

Pirmieji vieną iš finalinių šokių sušoko Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. „Mane Milda žavi tuo, kad ji kiekvieną savo judesį daro su mintimi, ne šiaip mechaniškai, o muzikaliai, su dvasiniu potencialu. Muzikos fone mane žavėjo jūsų visi judesiai, nors sortinių šokių ten nebuvo. Bet kaip šou numeris jis buvo jaudinantis“, – poros pasirodymą vertino J.Norvaišienė.

„Nieko gero negaliu pasakyti. Viena mažutė, o kitas didelis jau jautis, Eitų laukų art, o ne šoktų čia“, – apie Jono Nainio ir Justinos Žemaitytės šokį sakė A.Mickevičius-Vydas. Tuo tarpu jo mokinį vaidinęs D.Vaitiekūnas-Nerimantas porą išgyrė, ypač jam patiko didelė Justinos šypsena.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė

Tretieji ant parketo pasirodė Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. Pora sušoko legendinio kino filmo „Purvini šokiai“ finalinį herojų šokį. Sužavėti šio pasirodymo liko visi komisijos nariai. „Manau, kad Mindaugas šiame projekte įsisavino daugiausiai sportinių šokių“, – komplimentus žarstė J.Norvaišienė.

„Man patiko, tai man vienintelė pora, kuri patiko“, – kalbėdamas apie Juozą Butnorių ir Katerina Voropaj pirmą kartą teigiamai projekto porą įvertino A.Mickevičius-Vydas. „Juozukai, ašš labai džiaugiuosi už tave. Tavo šypsena sako, kad tu labai geras bachūras. Tave moteris turbūt kiekvieną rytą džiaugiasi, kad tave gavo. Juolab, kad tokį lašiaką numetei“, – rėžė J.Smoriginas.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

Antrieji šokiai ir komisijos kritika

Antrajam šokiui D.Meškauskas ir M.Štakėnaitė pasirinko šokį apie tragišką gyvenimą Meksikoje. „Ačiū, jūs buvote nuostabūs“, – porai dėkojo J.Norvaišienė. O naujasis komisijos narys Nerimantas labai susidomėjo, ką Deividas ant šokių parketo norėjo nušauti. Galiausiai jis padarė išvadą, kad šokėjas norėjo nušauti netiesą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Milda `takėnaitė ir Deividas Meakauskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas

Projekto žiūrovų numylėtiniai J.Nainys ir J.Žemaitytė antrajam šokiui pasirinko šiuolaikinę klubinę muziką ir įdomius chreografinius sprendimus. „Tu gali nedaryti nieko, bet žiūrovai vistiek už tave balsuoja. Šiandien nemačiau nieko. Tavo geriausias pasirodymas buvo, kai buvai moterimi“, – negailestingai projekto lyderiui Jonui rėžė J.Smoriginas.

Antrasis M.Rainio ir M.Jašinskytės-Pankevičienės šokis spinduliavo seksualumu ir erotika. Turbūt ne vienas žiūrovas pavydėjo Mindaugui, kad šis gali šokdinti tokią dailą partnerę kaip Milana, o žiūrovės neabejotinai norėjo atsidurti Milanos vietoje. „Senukui pritrūko kvapo“, – pastebėjo J.Smoriginas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jaainskytė-Pankevičienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė

J.Butnorius ir K.Voropaj ant parketo paskutinį kartą sušoko indėnų šokį. Tačiau komisijos narys J.Smoriginas pareiškė, kad jam šokis nepatiko. Kitaip nei jis manė J.Norvaišienė, kuri pagyrė porą už tai, kad jie vieninteliai šį vakarą šoko sambą.

Paskutiniai šokiai ir tiesos akimirka

M.Štakėnaitė ir D.Meškauskas paskutiniajam šokiui pasirinko argentinietišką tango, kuriam komisijos nariai pagailėjo komplimentų. „Aš labai užpykęs, bet ne ant tų, kurie nebalsuoja. Bet Milda, šiandien tu tango sušokai labai gerai, panaudok jį savo gyvenime“, – aktorei patarė J.Smoriginas. 

J.Nainys ir J.Žemaitytė paskutiniuoju šokiu pamalonino komisijos pirmininką J.Smoriginą. Ilgai laukęs jį sužavėjusiio, kurio metu Jonas virto moterimi, Jurijus šeštadienio vakarą dėl galėjo išvysti šį šokį. Jis netgi puolė bučiuoti jaunąjį šokėją, o jo mamos prašė nepykti už ne visuomet gražius jo komentarus.

M.Rainys ir M.Jašinskytė-Pankevičienė ant parketo paskutinį kartą sušoko senovės inkų šokį. Tačiau po šio šokio J.Smoriginas paleido tiradas apie tai, kad komisijai teko net keturis mėnesius valyti Mindaugo šiukšles, tačiau to padaryti nepavyko. Taip jis pratrūko to, kai Mindaugas pernelyg susirūpino, kad valytoja spėtų išvalyti parketą, mat netrukus šoks jo kolega J.Butnorius.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jaainskytė-Pankevičienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė

Paskutinis J.Butnoriaus ir K.Voropaj šokis profesionalų komisijos narių nuomone buvo silpniasias iš visų poros pasirodymų. J.Smoriginas prikibo prie Juozo pilvo, teigdamas, kad jam reikia laikytis dietos ir daug šokti, nes kitaip, būdamas jo amžiaus, netilps pro duris.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

Didžiojo finalo metu balsavę žiūrovai lėmė, kad ketvirtąją vietą projekte užėmė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas (43 637 balsai), trečiąją – Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj (48 884 balsai), antrąją – viso projekto metu žiūrovų favoritais buvę Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė (68 820 balsų).

Projektą laimėjo Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, kuriems teko 10 tūkst. eurų prizas. Antroje vietoje likusi pora pasiėmė dovanų čekį, kurio vertė 10 tūkst. litų, o trečiosios vietos nugalėtojai gavo 5 tūkst. litų vertės dovanų čekį.

Nugalėtojų džiaugmas ir padėkos

Vos nulipusi nuo apdovanojimų pakylos, Milana sakė: „Nieko nesitikėjome, todėl tai, kas atsitiko yra stebuklas. Tai dar vienas įrodymas, kad sunkus dabas priveda prie geriausių rezultatų.“

Kai buvo paskelbtas nugalėtojas, Mindaugas prisipažino to nesupratęs. „Kai pirmą kartą Jonas mus aplenkė, mes jį pasveikinome su pergale. Tai kažkas neįtikėtino. Iki šiol man ši mintis į galvą neateina.“

Kuomet prieš projektą visi dalyviai spėjo, kas laimės „Šok su manimi“, vienintelė Milana pasakė, kad laimės jų pora. „Aš tikėjau Mindaugu. Aš tik asistavau“, – neslėpė profesionali šokėja.

Paklausti, ar jau žino, kur kam išleis laimėtus pinigus, Milana sakė, kad juos išleis mokslams, o Mindaugas dar nežinojo savo planų.

„Dabar aš padarysiu labai ilgą pertrauką nuo šokių, o paskui reikės sugalvoti tikslą – kam šokti, nes nesu iš tų, kurie šoka savo malonumui“, – prisipažino M.Rainys.

Pora taip pat dėkinga savo artimiesiems, kuriems per šokius skyrė mažiau dėmesio. Tad nieko keisto, kad projektui pasibaigus dėmesiu bus apdovanoti visi svarbiausi žmonės. Štai Milana ketina daugiau laiko praleisti su dukra. „O aš kelias dienas daug miegosiu ir valgysiu“, – juokėsi M.Rainys.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./`ok su manimi finalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Šok su manimi“ finalas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius