Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ projektą palikęs Raimonas Rumšas jaučiasi esąs apgavikas

Praėjęs šeštadienio vakaras TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviams buvo lemtingas. Susumavus dviejų laidų rezultatus iš konkurso, komisijos ir žiūrovų nuomone, turėjo pasitraukti dviratininkas Raimondas Rumšas ir jo žavi partnerė Rūta Ramanauskaitė.
R.Rumšas ir R.Ramanauskaitė
R.Rumšas ir R.Ramanauskaitė / TV3 nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

„Gaila, kad iškritau. Išmokau visus dešimt šokių, netrukus turėjo prasidėti teminiai šokių vakarai. Labai norėjau dalyvauti tuomet, kai tema bus „Kino filmai“. Su Rūta jau buvome tai aptarę, turėjome šaunių idėjų. Na, ką  padarysi, yra, kaip yra. Nesitikėjau dar iškristi. Būdamas čia pradėjau organizuoti klasės susitikimą, o dabar didysis organizatorius išvažiuoja. Dėl to jaučiuosi esąs apgavikas“, – po tiesioginio eterio liūdnai juokavo Raimondas.

Neaišku, ar netikėtai atvykusi šeima, ar per mažas dėmesys repeticijoms pakišo koją TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvaujančiam žymiam sportininkui. Poros trenerė Gabrielė Valiukaitė dėl iškritimo taip pat liūdi.

„Nežinia, ar noras daugiau pabūti su šeima sutrukdė gerai pasiruošti tiesioginiam eteriui, bet Raimondas šią savaitę mažai repetavo ir nesistengė“, – griežtai poros pasirodymą įvertino klubo „Toro“ trenerė.

Palikdamas šokių projektą ir Lietuvą, dviratininkas tikisi grįžti. Draugai, nauja patirtis ir tiesiognis eteris jį tiesiog užbūrė.

„Čia susiradau daug draugų, labai patiko dalyvauti projekte. Gal pavyks atvykti per Kalėdas ir pasirodyti dar kartą žiūrovams svečio teisėmis? Labai norėčiau šiame nuostabiame projekte šokti dar kartą“, – atsisveikindamas sakė Raimondas.

Liūdesys ir nerimas ką tik praėjusioje laidoje buvo nesvetimas ir Donatui Montvydui bei jo partnerei Katerinai Voropaj. Nedaug trūko, kad ši laida žaviai porai būtų buvusi paskutinė. Sudėtingais akrobatiniais triukais praturtintas poros kvikstepas sulaukė gausių TV3 žiūrovų simpatijų, tačiau Katerina vos dėl to nepaaukojo tolesnių pasirodymų.

„Šokome vieni pirmųjų. Atėjusi į užkulisius pajutau stiprų kelio skausmą. Po to jaučiu, kaip kelis vis labiau tinsta. Ne juokais išsigandau“, – pasakoja Katerina.

Šokėją studijoje apžiūrėjo budinti gydytoja ir konstatavo, kad lūžio nėra, tačiau reikia važiuoti į ligoninę ir atlikti nuodugnesnius tyrimus. Katerina nieko nelaukusi išvažiavo į ligoninę. Ten jai buvo atliktas skubus rentgenas ir konstatuotas stiprus kelio sumušimas.

„Tikiuosi, viskas bus gerai ir mes su Katia toliau šoksime“, – užkulisiuose nerimavo Donatas, šeštadienio vakarą ir vėl tapęs žiūrovų bei komisijos favoritu.

Nedaug kuo Donatui su Katerina nusileido kaip visuomet kūrybinga Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko pora. Susumavus dviejų laidų rezultatus, jie atsidūrė antroje vietoje. Trečia atiteko Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian. Ketvirta – neseniai debiutavusiai Vaidos Jasaitienės ir Manto Vaškelio porai, penkta – Aisčiui Mickeėvičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, šešta – Tomui Kairiui ir Violetai Burneikienei, septinta – Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, aštunta – Eglei Jackaitei ir Tadui Rimgailai, devinta – Irmai Jurgelevičiūtei ir Tomui Slausgalviui, dešimta – su projektu atsisveikinusiam Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei. Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora šeštadienio vakarą šoko turėdami neliečiamybę.

Jau ateinančiam šeštadienio „Šok su manimi“ vakarui poros ruošia naujus specialius pasirodymus, kuriais stengsis sužavėti ne tik griežtąją komisiją, bet ir TV3 žiūrovus.

Spalvingi „Šok su manimi“ vakarai – šeštadieniais 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius