-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ terasos atidaryme – Laurio Reinikio gundymai ir Manto Petruškevičiaus kritika

Pirmąją vasaros dieną šokių gerbėjus ir ištikimus žiūrovus į vasaros terasą pakvietė projektas „Šok su manimi“. Po atviru dangumi susirinkę praėjusių sezonų dalyviai bei būsimi šokių aikštelės užkariautojai atidarymo vakarą dėmesį atidavė „braliukui“ Lauriui Reinikiui iš Latvijos.
Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova
Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova / Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr.

„Labas vakaras, aš lietuviškai dar nekalbu, todėl kalbėsiu rusiškai ir angliškai“, – į susirinkusius pagirtina lietuvių kalba kreipėsi garsus Latvijos popdainininkas, visą vakarą tiesiog netvėręs savame kailyje.

Už odinės striukės užsikišęs Latvijos vėliavą, dainininkas ir būsimas projekto „Šok su manimi“ šokėjas ne tik prisistatė Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždėms, bet ir jiems padovanojo šviežutėlį specialiai Lietuvai išleistą dainų albumą „Aš bėgu“. Gintarė Karaliūnaitė bene pirmoji puolė prašyti kolegos iš Latvijos autografo, kuriuos jis mielai visiems dalijo.

Deja, atlikęs vakaro svečiams lietuvišką dainą „Aš bėgu“, kuri „Vaikų balso 2011“ rinkimuose buvo išrinkta geriausia, L.Reinikis kai kurių žvaigždūnų simpatijų nepapirko.

„Man visai nepatiko, – tyliai prisipažino Mantas Petruškevičius, tačiau geresnį įspūdį stilistui paliko pasveikinti L.Reinikio iš Latvijos atvykę grupės „Walters&Kazha“ muzikantai, 2005 metais „Eurovizijoje“ užėmę 5-ąją vietą. – Čia tie garsūs? Geras...“

Nors L.Reinikio vadybininkė prisipažino niekada net neįsivaizdavusi, kad pirmasis užsienio rinkai skirtas dainininko albumas išeis būtent Lietuvoje, pats dainininkas bučiavosi ir spaudė rankas Lietuvos šou pasaulio atstovams kaip ilgametis jų kolega.

Norėtumėt šokti be drabužių?„Pas mus Latvijoje yra labai daug lietuviškų prekių, netgi parduotuvių, o štai Lietuvoje latviškų produktų ne tiek daug, todėl aš atvežiau jums tris dovanas – tris latviškus gaminius, kuriuos aš labiausiai mėgstu, – intrigavo L.Reinikis. – Prodiuseriui Justinui Milušauskui noriu padovanoti latviškų šprotų – išleidau daug pinigų jiems, todėl tikiuosi Justinas juos valgys... Draugus žurnalistus noriu pavaišinti „Rygos“ balzamu, o savo mėgstamiausių latviškų saldainių dėžutę noriu įteikti saldžiai „Šok su manimi“ prodiuserei Neringai...“

L.Reinikis neslėpė, kad ketverius metus visai nešoko, tačiau dabar jau aktyviai treniruojasi su savo labai nudegusia partnere Aleksandra Kurusova. Susirinkusiems pora atliko trumpą improvizacinį šokį. Tačiau dainininkui, regis, labiau patiko šokio judesių pagal savo dainą mokyti Danguolę Stachurą, kuri vis bandė pabėgti iš šokių aikštelės.

„Aš netinkamai apsirengusi“, – teisinosi moteris.

„Norėtumėt šokti be drabužių?“ – koketavo vakaro žvaigždė.

„Šok su manimi“ terasoje vasaros vakarais bus pristatomos vis naujos naujojo sezono dalyvių poros, kurių dalis dar laikoma paslaptyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius