Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ veidai: Natalija Bunkė ir Jurgita Jurkutė, kuriai vedėjos kėdė labiau tinka?

Šeštadienį prie šokių projekto „Šok su manimi“ vairo pirmąsyk stojo neseniai vaikelio susilaukusi Natalija Bunkė. Nuo pat pirmųjų akimirkų atrodė, kad juoda, blizgia suknele pasipuošusi moteris greta aktoriaus Vytauto Šapranausko jaučiasi it žuvis vandenyje.
Laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

N.Bunkė įprastą laidos vedėją, Jurgitą Jurkutę, pavaduos tik vieną kartą. Šiuo metu Jurgita yra Gruzijoje, Batumyje, kur veda tarptautinį dainų festivalį. Tiesa, į užsienį išvykusios nuolatinės laidos vedėjos pavaduotoja N.Bunkė, regis, itin kruopščiai ruošėsi didžiajam debiutui.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Natalija Bunkė
Natalija Bunkė

Ką jau kalbėti, Natalijai buvo planuota skirti beveik visą laidą, mat joje ketinta parodyti nematytų kadrų iš moters vestuvių su išrinktuoju Danieliumi Bunkumi. N.Bunkę jos vedėjos amplua paruošė ir išskirtinėmis suknelėmis papuošė dizainerė Ella Tatarinova. Dar prieš šou ji žadėjo nustebinti publiką.

Vos pasirodžiusi eteryje buvusi grupės „Yva“ lyderė prisipažino jutusi šiokią tokią baimę. „Bet jaudulį į kišenę ir laidą pravesime kaip nors“, – juokėsi ji.

Kuri „Šok su manimi“ vedėja – Jurgita Jurkutė ar Natalija Bunkė – jums patinka labiau? Savo nuomonę galite išreikšti komentaruose ir dešinėje pusėje esančioje apklausoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius