Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Šokanti meška“ Andrius Šedžius paliko „Kviečiu šokti“ (nuotraukos)

Daug kartų komisijos kritikuotas Seimo narys Andrius Šedžius net dešimt savaičių išsilaikė šokių projekte, nes jį karštai palaikė žiūrovai. Politiko populiarumas kiek smuko, telefono skambučius apribojus iki šimto iš vieno numerio. Tačiau tuo, kas atsitiko šį šeštadienį, niekas negalėjo patikėti. Sulaukęs mažiausiai žiūrovų balsų ir žemų komisijos balų, milijonierius buvo priverstas pasitraukti iš „Kviečiu šokti“.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius buvo priverstas palikti šokių projektą. / LNK nuotr.

Visą laiką su humoru reagavęs į savo šokio sugebėjimus, Andrius Šedžius pats apie save yra pasakęs: „Šedžius šoka kaip meška“.

Paskutiniajame šokio vakare Andrius Šedžius tapo ne meška, o Šervudo girios herojumi Robinu Hudu. Tačiau sulaukė kandžios Ievos Šimukauskienės replikos: „Koks jūs Robinas Hudas? Labiau Hitleris inteligentišku bandito veidu. Stovite čia kaip didelis vaikas, kuris, atrodo, tuoj apsiverks“.

Tačiau Šedžius neverkė. Seimo narys Andrius Šedžius ir profesionali šokėja Beata Skaisgirytė su žiūrovais atsisveikino tik iki kito šeštadienio, kai  kartu su kitomis iškritusiomis poromis šoks sugrįžimo, arba vilties, šokį.

Tai mane šokiravo. Buvo kraupoka. Kam Hitleris? Kam Eva Braun? – negalėjo atsitokėti „Kviečiu šokti“ komisijos narys Saulius Siparis.Nuo pat „Kviečiu šokti“ vakaro pradžios Damoklo kardas kabojo virš Europos karatė čempionės Ritos Pivoriūnaitės ir Karolio Levanaičio poros. Hitlerį ir Evą Braun įkūnijusi R. Pivoriūnaitės pora buvo iškoneveikta komisijos ir vienu metu prasčiausia vertinama žiūrovų.

„Tai mane šokiravo. Buvo kraupoka. Kam Hitleris? Kam Eva Braun?“ – negalėjo atsitokėti „Kviečiu šokti“ komisijos narys Saulius Siparis po Ritos Pivoriūnaitės ir Karolio Levanaičio šokio, kuriame jiedu įsikūnijo Hitlerį ir jo mylimąją Evą Braun.

„Beskonybė. Blogas skonis. Hitleris vaikų darželyje“, – tėškė susierzinęs komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.  Komisija Ritai su Karoliu skyrė pačius žemiausius balus šio šeštadienio šokių vakare, kuris buvo skirtas ryškiausioms pastarųjų šimtmečių asmenybėms.

Tačiau ir kitų šokėjų pasirinkimas labai stebino komisijos narius – Vytenį Pauliukaitį, Ievą Šimukauskienę, Saulių Siparį ir Žaną Untulį.

Sakalas Uždavinys su Viktorija tapo Filipu Kirkorovu ir Ala Pugačiova. Komisija sukritikavo tokią Sakalo idėją, juolab, kad šis prisipažino niekada Kirkorovo nematęs. Netikėtai į šokių projektą įsivežęs žymusis choreografas Juročka palinkėjo Kirkorovo geriau ir nepamatyti.

Indijos politikę Indirą Gandhi įkūnijusi Jolanta Paulauskienė turėjo aiškintis, kodėl tokia rimta politikė seksualiai glaustosi apie savo partnerį, jauną vaikiną.

„Kiek tu bedažytum savo gaurus, vis tiek matosi, kad ryžas“, – Andriaus Paulavičiaus virsmą Kubos lyderiu Fideliu Castro įvertino Juročka.

Koketiška dainininkė Natalija Zvonkė įsijautė į sau artimą Merilyn Monroe personažą ir sulaukė didelių komisijos pagyrų, lygiai taip pat kaip ir „Kviečiu šokti“ herojus Elvis Presley ir jo gerbėja, kuriuos šoko Radži su Ana. Vilijos tapsmas Liza Minelli ir jos kvikstepas su Arturu Bajoru sulaukė publikos ovacijų. Vytenis Pauliukaitis vertino porą atsistojęs. Visos šios trys poros surinko maksimalius projekto komisijos balus, nes šoko išties puikiai.

„Bet žinote, kas svarbu šiame projekte? Taip, kaip mes kalbame. Todėl šis projektas gali būti transliuojamas per radiją“, – reziumavo Juročka ir šou pabaigoje buvo išvestas iš šokio aikštelės tvirtų apsaugininkių.

Projekto lyderiais tapo Radži ir Ana, sulaukę daugiausiai žiūrovų balsų.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Radži ir Ana Kapustina
2. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
3. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
4. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
5. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
6. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
7. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt - Bajor
8. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius