Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokas! Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė gavo dvejetą!

Ilgai „Kviečiu šokti“ projekte favoritais vadinti Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus šį šeštadienį turėjo atlaikyti žiaurios kritikos laviną. „Vakar – žvaigždė, šiandien – veidu į samanas“, – komentavo Ieva Šimukauskienė.
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

Erika su Andriumi atliko teatralizuotą šokį pagal Deivydo Zvonkaus dainą „Tu lengvutė kaip pūkelis“. Erika įsikūnijo į namų šeimininkės vaidmenį.

Šia pora itin nusivylė Ieva Šimukauskienė – parašė dvejetą. Tai – pirmas toks pažymys šiųmetiniame projekte. Padėties nesušvelnino ir Vytenis Pauliukaitis: „Kas čia per agitbrigada?“ – griežtu tonu apie pasirodymą kalbėjo komisijos pirmininkas.

Erika į tokius vertinimus reagavo ramiu žvilgsniu. Tuo tarpu jos kolegos negalėjo atsigauti: „Tu įsivaizduoji – Erikai 2 parašė... siaubas, oho...“, – per reklaminę pertraukėlę draugams stebėjosi Eimutis Kvoščiauskas. Kad parašytas žemiausias pažymys, negalėjo patikėti ir kiti dalyviai.
Šįkart „Kviečiu šokti“ tema – lietuviški šlageriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius