Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šokėjai iš Kubos sužavėjo „Lietuvos talentų“ teisėją Naglį Šuliją: „Net karšta pasidarė“

Sekmadienį – didžioji projekto „Lietuvos talentai“ premjera. Įvairių sričių menininkai, cirko artistai, šokėjai, akrobatai demonstruos tai, be ko negali gyventi. Įspūdingi pasirodymai, šypseną keliantys talentai ir naujų teisėjų debiutas – šio TV3 šou praleisti nevalia.
„Lietuvos talentų“ dalyviai
„Lietuvos talentų“ dalyviai / Šou nuotr.

Grandiozinio projekto talentus vertins aktorė Ilona Balsytė, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir orų guru Naglis Šulija. Laidos vedėjais tapo mylimi televizijos veidai – Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Ne paslaptis, kad „Lietuvos talentai“ jau seniai peržengė ir Lietuvos ribas. Į projektą atvyksta dalyviai iš viso pasaulio! Šokėjų duetas „Kubaritmo“ į Lietuvą atvyko iš saulėtosios Kubos Respublikos. Yamel Gonzalez Portales ir Marlon Valdes Sanchez – du vaikinai, kurių gyvenimo aistra yra šokiai. Lietuvoje lotynų amerikiečiai dirba kubietiškų šokių mokytojais ir bando užkrėsti karštais ritmais lietuvius.

Šokėjai įsitikinę – kubiečiai jau gimsta mokėdami šokti salsą, tad sužavėti „Lietuvos talentų“ teisėjus jie privalo! „Norime ne tik šokti, bet ir dalintis emocijomis“, – sako Yamel ir Marlon. Sunkiausia jiems mūsų šalyje ištverti šaltį, tačiau karšti salsos ritmai įkaitina vaikinus net šalčiausią dieną. Lietuvoje Yamel ir Marlon žada gyventi dar metus, tačiau jei juos užgrius šlovė, vaikinai savo planus pakeis.

Šou nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyviai
Šou nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyviai

Galime atskleisti, jog „Kubaritmo“ pasirodymas sužavės visus projekto teisėjus! „Atnešėte saulę, šilumą į mūsų šaltą kraštą. Sušildėte Lietuvą – sniegas ištirps rytoj. Tai buvo puikus energijos pliūpsnis“, – kubiečius gyrė S. Urbonavičius-Samas. „Man net karšta pasidarė, prakaitas išmušė. Ir neturiu prie ko prisikabinti“, – susižavėjimo neslėps N. Šulija.

„Lietuvos talentų“ scenoje taip pat pasirodys ir aštuonerių metų Fausta Šukytė. Puikiai būgnais grojanti mergaitė tiesiog pakerėjo projekto teisėjus! Fausta tikisi, kad jos talentas sužavės ir TV3 šou žiūrovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius