Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialioje „Šok su manimi“ laidoje – Juračkos ir Šapro išpažintis

Jau šį šeštadienį, kaip įprasta, 19.00 val. TV3 eteryje pasirodys paskutinė „Šok su manimi“ laida. Nauji metai atneša ir naujų permainų, gal todėl šį nostalgišką vakarą pagaliau išaiškės tikroji Vytauto Šapranausko konfliktų su Jurijumi Smoriginu priežastis.
J.Jurkutė ir V.Šapranauskas
J.Jurkutė ir V.Šapranauskas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Priešingose barikadų pusėse įsikūrę laidos dalyviai dažnai komentuodavo vienas kito pasisakymus ir nuomones. Šį kartą be pagrindinių konfliktų veikėjų – „Šok su manimi“ porų, kurios ir sukeldavo daugiausiai aistrų, vyrai aiškinsis visas projekto subtilybes, prisimins geriausias akimirkas ir svarbiausia vienas kitam bandys ištiesti taikos ranką.

„Atsinešiau akmenį ant širdies, noriu, kad nuimtum“, – pas Vytautą atvykęs sakys Jurijus.

Jų kalba užsitęs ilgai, nes bus prisiminti ne tik paklydimai šokių aikštelėje, bet ir aistringiausios meilės istorijos, didžiausi nusikalbėjimai, „kliurkos“, kostiumai, sparnuočiausios frazės, staigmenos, veido išraiškos, pavojingiausi triukai ir geriausi pasirodymai. Jurijus Smoriginas, žinoma, nepamirš Ingos Valinskienės kojų, o Vytautas Šapranauskas primins kolegai apie skolą – su komisijos nariu nesušoktą Justino Jankevičiaus valsą.

Juračka išdrįs apie pernykštes skolas prabilti ir pats. Ar TV3 žiūrovai pamatys jųdviejų valsą, sužinosite jau visai netrukus.

Intriguojantis J. Smorigino ir V. Šapranausko prisiminų vakaras prie žindinio – aštrūs klausimai ir tiesūs atsakymai apie šokius, konfliktus ir grandiozinio projekto užkulisius – jau šį šeštadienį, sausio 9 dieną, 19.00 val.

„Šok su manimi“ speciali laida ir Vytauto bei Jurijaus akistata – šeštadienio vakarą 19.00 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius