Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukvietęs būrį garsenybių į puotą Radžis pagaliau užmovė sužadėtuvių žiedą Ilonai

Projekto „Radži ieško žmonos“ superfinalo metu praėjusį šeštadienį dainininkas išsirinko būsimą sužadėtinę. Ja tapo 26 metų sporto psichologė ir choreografijos mokytoja Ilona Janulevičiūtė. Pora savo sužadėtuves pirmadienio vakarą šventė labai įspūdingai – LNK studijoje, kur buvo filmuojama sužadėtuvių puota, Radžį ir Iloną sveikino gausus būrys Lietuvos atlikėjų.
Radžio sužadėtuvių filmavimo akimirka
Radžio sužadėtuvių filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Studijoje šventės kaltininkų ir susirinkusių svečių laukė vaišėmis nuklotas stalas, prie kurio patogiai įsitaisė ne tik Radžis ir Ilona, bet ir visos dėl dainininko širdies kovojusios merginos. Jos sužadėtiniams skyrė muzikinį numerį.

Tiesa, nors abu jau buvo vadinami sužadėtiniais, Radžis, prieš užmaudamas žiedą Ilonai, paruošė jai dar vieną meilės išbandymą. Jis pasiūlė savo išrinktajai galimybę laimėti 50 tūkstančių litų naujajame realybės šou „Šlovė ir turtai“. Tačiau dėl to jai reikėtų atsisakyti sužadėtuvių.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujos pupytės
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Naujos pupytės“

Belaukiant Ilonos sprendimo, ant scenos dainuoti užsilipo pats Radžis ir viena skandalingiausių projekto „Radži ieško žmonos“ dalyvių – Nijolė. Netrukus pasirodė ir lyriškosios „Pop Ladies“ bei seksualiomis suknelėmis pasipuošusios „Naujos pupytės“, kurios Radžio žandus išmargino savo dažytų lūpų antspaudais.

Nors Ilona galvojo labai ilgai, tačiau ji atsisakė galimybės sudalyvaujame realybės šou „Šlovė ir turtai“. „Aš renkuosi Radžį“, – ištarė mergina.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./"Sare Roma"

Neapsieita be romų tradicijų

Romų muzikos ir šokių kolektyvas „Sare Roma“ užbaigė radžio ir Ilonos sužadėtuvių fiestą. Ansamblis sudainavo smagią dainą, iššovė šampano butelį ir kaip pridera per romų vestuves, padovanojo porai aukso. „Koncertas buvo puikus, liudininkai yra, žmona ir vyras yra, tad tereikia šėlsmo“, – sakė „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvikas.

Ilona, aš norėčiau, kad tu taptum mano žmona.

Pakėlusi taures, svita ragino Radžį greičiau užmauti Ilonai žiedą. Tiesa, dainininkas pasimetė ant kurios rankos piršto reikia mauti žiedą. „Ilona, aš norėčiau, kad tu taptum mano žmona“, – priklaupęs ant kelio galų gale pasipiršo Ražis.

Radžio draugai linkėjo vaikų, aukso ir kantrybės

Užkulisiuose viso filmavimo metu būriavosi gausus būrys Lietuvos dainininkų, kurie negailėjo įvairiausių palinkėjimų televizijos laidoje susižadėjusiai porai. „Linkiu jiems daugybės gražių Radžiukų“, – juokavo „Naujų pupyčių“ narė Oksana Pikul ir pridūrė, jog Radžis turėtų gerai pagalvoti prieš vesdamas Iloną.

Grupės „Pop ladies“ narės Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė tikino manančios, jog Ilona Radžiui labai tinka: „Radžis yra toks ugningas ir karšto būdo, o Ilona per visą šou atrodė ramiausia ir kultūringiausia iš visų merginų, tad jie vienas kitą puikiai papildys, o jeigu reikės – nuslopins. Juk sakoma, kad pliusas ir minusas vienas kitą traukia“, – Žmonės.lt sakė merginos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Radžis ir Ilona
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Radžis ir Ilona

Scenos primadona Birutė Dambrauskaitė porai linkėjo kantrybės ir ištvermės, tačiau patikino mananti, jog Radžis ir Ilona vienas kitam labai tinka. Tuo tarpu, Aleksandras Ivanauskas-Fara ir humoristas Artūras Orlauskas sužadėtiniams paruošė specialų muzikinį numerį ir linkėjo kuo greičiau susilaukti vaikų, o Radžiui skyrė atskirą palinkėjimą: „Kad tau užtektų aukso, nes privalėsi kaip tikras romas papuošti ir savo žmoną auksiniais žiedais, auskarai bei kitais papuošalais.“

Radžio ir Ilonos sužadėtuvių koncertas bus transliuojamas šeštadienį, sausio 19 dieną, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius